ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Στην Alfino Door θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο στην Ανάβυσσο. Εδώ και πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και δραστηριοποίησής μας στο χώρο, έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο μας έχει καθιερώσει ως μία από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο.

Με συνεργασίες με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες πορτών ασφαλείας και προϊόντων για πόρτες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στον κάθε πελάτη, υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας στην Ανάββυσο, εξαιρετικής αισθητικής για κάθε χώρο.

Συνεργαζόμενα συνεργεία, θα αναλάβουν την άμεση τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας που επιλέξατε και στο τέλος, θα σας παραδώσουν την εγγύηση για την καλή λειτουργία της νέας σας πόρτας.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Διαθέτουμε επίσης μεγάλη γκάμα από θωρακισμένες πόρτες πόρτες, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, κατασκευασμένες από σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής πορτών. Όλες οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, είναι προσεγμένες, καθώς κατασκευάστηκαν με μεγάλη ακρίβεια.

Για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με κάθε τρόπο, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συχνά για κάθε νέα τεχνολογία που αφορά τις πόρτες ασφαλείας και γενικότερα την ασφάλεια του χώρου σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Σας προτείνουμε τις κλειδαριές ασφαλείας για κάθε θωρακισμένη πόρτα. Μια πόρτα ασφαλείας, δε θα μπορούσε να στερείται μιας κλειδαριάς ασφαλείας, η οποία ολοκληρώνει την ασφάλεια που προσφέρει στο χώρο σας.

Ειδικοί τεχνικοί της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν την αντικατάσταση της παλιάς κλειδαριάς της πόρτας σας, με κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Αυτές, διαθέτουν ειδική υποδοχή, η οποία δέχεται μόνο κλειδιά ασφαλείας νέου τύπου, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια του χώρου σας.

Τα κλειδιά ασφαλείας που ταιριάζουν σε αυτές τις κλειδαριές ασφαλείας, είναι κωδικοποιημένα και φυλαγμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας, συνοδεύονται από πιστοποιητικά κατά των διαρρήξεων, πιστοποιητικά για τις ηχομονωτικές και θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Επιπλέον, στις κλειδαριές ασφαλείας είναι τοποθετημένο σύστημα defender, με το οποίο προστατεύεται ο αφαλός σε περίπτωση παραβίασης.

Πόμολα, χειρολαβές και λοιπά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για μια πόρτα ασφαλείας είναι και αυτά πιστοποιημένα από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΤΙΜΕΣ

Εμπορευόμαστε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Συνεπώς μπορείτε να προμηθευτείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας και μάλιστα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Η Alfino Door στοχεύει στο να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει τα προϊόντα της και την ασφάλεια που τους προσφέρουν ακόμα και οι πιο αδύναμοι οικονομικά, στην Ανάβυσσο και κάθε μέρος της Αττικής.

Έτσι, προσφέρει διάφορες δυνατότητες αποπληρωμής, σε περίπτωση που αδυνατείτε να εξοφλήσετε άμεσα το κόστος σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επισκεφτείτε τη σελίδα με τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας και προμηθευτείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button