ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΛΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΛΗ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΛΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΛΗ

Η Alfino Door δραστηριοποιείται στο χώρο για πάνω από τριάντα χρόνια προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας τόσο στην Εκάλη, όσο και στην υπόλοιπη Αττική. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα πελατών, οι οποίοι πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων μας.

Έχουμε στενή συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα για καθέναν από εσάς. Η καλή συνεργασία συνεχίζεται και στους κατασκευαστές των διακοσμητικών στοιχείων μιας πόρτας, αλλά και στα συνεργεία τοποθέτησης.

Έτσι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα και μπορούμε να προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας στην Εκάλη με επενδύσεις laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμινίου, γυάλινες, λακαριστές – λάκα.

Σε αυτές εφαρμόζουμε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας με κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, σύστημα defender, στηριζόμενοι στο προσωπικό σας γούστο.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΛΗ

Σε μας θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ρομποτικές, σχεδιασμένες από υπερσύγχρονα μηχανήματα κατασκευήςπορτών ασφαλείας και με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας και για τις θωρακισμένες πόρτες, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΛΗ

Οι κλειδαριές ασφαλείας, είναι αυτές που, μαζί με τις θωρακισμένες πόρτες, ολοκληρώνουν την προστασία του χώρου σας. Αν έχετε μπει κι εσείς στη διαδικασία αγοράς μιας πόρτας ασφαλείας, τότε φροντίστε και για μια καλή κλειδαριά ασφαλείας, αν αυτό που έχετε ως προτεραιότητα, είναι η ασφάλεια του σπιτιού σας.

Στην εταιρεία μας, θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Αυτές οι κλειδαριές, έρχονται να αντικαταστήσουν σιγά σιγά αυτές του παλιού τύπου, καθώς δέχονται μόνο συγκεκριμένα κλειδιά.

Τα κλειδιά που θα χρησιμοποιήσετε σε μια κλειδαριά ασφαλείας, είναι κωδικοποιημένα και έρχονται σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην μπορούν να αντιγραφούν από οποιονδήποτε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πόρτες ασφαλείαςτης Alfino Door, έρχονται στο χώρο σας με αντι – διαρρηκτικά πιστοποιητικά και πιστοποιητικά για την απώθηση του θορύβου και τη διατήρηση της θερμοκρασίας του χώρου σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας, διαθέτουν σύστημα defender. Αυτό το σύστημα, είναι ικανό να μπλοκάρει τον κύλινδρο ασφαλείας, στην περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει την πόρτα σας.

Η πόρτα ασφαλείας που θα διαλέξετε, θα τοποθετηθεί άμεσα από το συνεργαζόμενο συνεργείο μας για τοποθέτηση πόρτας και θα σας παραδοθεί, η χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΛΗ ΤΙΜΕΣ

Όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρουμε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, διατηρώντας παράλληλα, τη σωστή αναλογία ποιότητας και τιμής. Έτσι στην έκθεσή μας θα βρείτε υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας για κάθε γούστο, σε χαμηλές τιμές.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο αδυνατείτε να εξοφλήσετε άμεσα το χρέος σας, η εταιρεία μας, σας διευκολύνει με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να μπείτε στο πρόγραμμα αποπληρωμής με άτοκες δόσεις, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία μας σας προσφέρει την ευκαιρία επιλογής μιας πόρτας ασφαλείας που βρίσκεται στη σελίδα με τις προσφορές μας. Εκεί θα βρείτε πόρτες σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε αυτήν που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Σε άλλη περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για τη δική σας πόρτα ασφαλείας και κλειδαριά ασφαλείας. Δώστε απλά τις διαστάσεις και το γούστο σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε προσφορά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button