ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙ

Στην Alfino Door θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο στο Πικέρμι. Για τρεις δεκαετίες που δραστηριοποιείται στο χώρο, έχει αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο αφορά οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας και αισθητικής πόρτες ασφαλείας, σε κάθε πελάτη της. Με πολλές ακόμα συνεργασίες που αφορούν τα υπόλοιπα στοιχεία μιας πόρτας ασφαλείας, δημιουργήσαμε μια πλήρη γκάμα υλικών, από τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε πόρτες ασφαλείας, που μπορούν να καλύψουν την αισθητική κάθε χώρου.

Έτσι μπορείτε να επιλέξετε την επένδυση από φυσικό καπλαμά, laminate, pvc, λούστρο, και τα αξεσουάρ της πόρτας ασφαλείας που θα τοποθετήσετε στο χώρο σας. Μαζί με αυτή, θα παραλάβετε τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές, κόμπακτ, κατασκευασμένες από τελευταίας τεχνολογίας μέσα, με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να παράγονται τα καλύτερα ποιοτικά και αισθητικά αποτελέσματα κάθε φορά.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙ

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε αποκλειστικά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες διαθέτουν σύστημα defender. Το σύστημα αυτό, μπλοκάρει τον κύλινδρο, στην προσπάθεια παραβίασης της πόρτας σας.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας, δέχεται νέου τύπου κλειδιά,  τα οποία είναι κωδικοποιημένα, πράγμα που πιστοποιεί τη μοναδικότητά τους. Έρχονται στα χέρια σας σε ειδική συσκευασία και με κάρτα ιδιοκτησίας, που καθιστά αδύνατη την αντιγραφή τους.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας. Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας, θα βρίσκεται δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, βοηθώντας σας να βρείτε την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας για το χώρο σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button