ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δείτε αναλυτικά όλες τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας της Alfino Door και μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά μιας πόρτας ασφαλείας από την Alfino Door και, μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης της, σας παραδίδεται από το συνεργείο μας το αντίστοιχο έγγραφο εγγύησης καλής λειτουργίας της πόρτας.

Οι θωρακισμένες πόρτες που διαθέτουμε είναι ρομποτικές, σύγχρονες, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για μακρόχρονη χρήση χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη συντήρηση.

Οι πόρτες που έχουμε είναι με μονή, διπλή, ή τριπλή θωράκιση, και έχουν κάσες ανοιχτού και κλειστού τύπου, ανάλογα με το χώρο τοποθέτησής τους. Διατίθενται κλειδώματα από 16 μέχρι 21, με πίρους στρογγυλούς ή δαγκάνες. Επιλέξτε τζαμωτές πόρτες αν θέλετε, για να μπαίνει φως στο χώρο σας. Μπορούν να είναι αυτόματου κλειδώματος πίρων κ.α.

ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;

Οι τιμές στις πόρτες ασφαλείας ποικίλουν ανάλογα με το πως θα την επιλέξει(υλικό, κλειδαριά, σχέδιο, αν είναι με τζάμι ή όχι) και ανάλογα με τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο πελάτης. Το κόστος ξεκινά από χαμηλά για ανθρώπους που αναζητούν μια οικονομική λύση ή έχουν ένα σπίτι που ενοικιάζουν.  Η τιμή ανεβαίνει, ανάλογα με τον τύπο της πόρτας και τις επενδύσεις της.

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ;

Οι περισσότερες πόρτες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ιταλικής κατασκευής, ενώ υπάρχει και η επιλογή μιας ελληνικής κατασκευής.

Κάποια μοντέλα πόρτας που θα βρείτε στη σελίδα μας, είναι ετοιμοπαράδοτα σε όλες τις διαστάσεις και μπορείτε να κάνετε άμεσα την αγορά σας. Υπάρχουν όμως και τα μοντέλα, τα οποία θα κατασκευαστούν την ώρα που θα μας παραγγείλετε τη δική σας επιλογή. Το συνεργείο μας, θα σας τις παραδώσει 1-2 εβδομάδες αργότερα, ανάλογα το πόσο σύνθετη θα είναι η  επιλογή σας. Το παραδοτέο, έρχεται με τη συνοδεία του κατάλληλου εγγράφου για την εγγύηση της πόρτας.

Στην σελίδα αυτή θα δείτε όλη την γκάμα μας και τις τεχνικές προδιαγραφές αναλυτικά.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button