ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Η Alfino Door είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας πορτών ασφαλείας σε όλη τη Νέα Μάκρη και την Αττική. Περίπου 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο, έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα πελατών που αφορά οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Διατηρεί καλή συνεργασία, με κορυφαίες κατασκευαστικές της Ευρώπης, ώστε να μπορεί να φέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας, κάθε φορά. Με τη συνεργασία της με εταιρείες εισαγωγής για κλειδαριές ασφαλείας, defender, λάστιχα κλπ, έχει δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα υλικών, από την οποία μπορούν να κατασκευαστούν πόρτες ασφαλείας για κάθε γούστο.

Κάθε πόρτα ασφαλείας, τοποθετείται στο χώρο σας από ειδικό συνεργείο, το οποίο σας παραδίδει τα πιστοποιητικά της πόρτας (κατά των διαρρήξεων, για τη θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου) και την εγγύηση καλής λειτουργίας της.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρομποτικές, κόμπακτ για κάθε επαγγελματικό χώρο. Είναι κατασκευασμένες από σύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα, με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να έχουμε ποιοτικά και καλαίσθητα αποτελέσματα σε κάθε θωρακισμένη πόρτα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας σε κάθε πόρτα ασφαλείας που υπάρχει στο χώρο σας. Το συνεργείο μας, αναλαμβάνει να αντικαταστήσει την παλιά σας κλειδαριά με νέας τεχνολογίας κλειδαριά ασφαλείας, η οποία συμφωνεί με τις προτάσεις του κατασκευαστή της πόρτας.

Όλες οι κλειδαριές ασφαλείας που διαθέτουμε, διαθέτουν αντιδιαρρηκτικό σύστημα defender και κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας που δεν αντιγράφονται, για τη μέγιστη προστασία σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Από την πρώτη στιγμή δραστηριοποίησης της εταιρείας μας, κρατάμε σε καλή ισορροπία τη σχέση τιμής και ποιότητας των προϊόντων μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας και να σας βοηθήσουμε στη σωστή επιλογή πόρτας ασφαλείας για το χώρο σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button