ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Στην Alfino Door, θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, που θα σας προστατεύουν από πιθανή προσπάθεια παραβίασης του προσωπικού σας χώρου.

Τα χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρίας μας στο χώρο, έχει αναπτύξει ευρύ πελατολόγιο που καλύπτει τόσο οικιακούς, όσο και επαγγελματικούς χώρους.

Εδώ και περίπου 30 χρόνια, συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες, ώστε να μπορεί να φέρει κάθε φορά ποιοτικές πόρτες ασφαλείας για κάθε πελάτη της. Η εταιρία μας μεγαλώνει τον κύκλο συνεργατών της με εταιρίες εισαγωγής αξεσουάρ και συνεργεία για κάθε στάδιο κατασκευής και τοποθέτησης μιας πόρτας ασφαλείας.

Έχοντας μια πλήρη γκάμα υλικών, μπορούμε να δώσουμε στον πελάτη πόρτες ασφαλείας με τις κλειδαριές ασφαλείας, τα πόμολα και τα λοιπά αξεσουάρ για την καλαισθησία μιας πόρτας, σύμφωνα με το γούστο του.

Η πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξει, θα τοποθετηθεί από το κατάλληλο προσωπικό άμεσα και, μετά το πέρας των εργασιών θα παραδώσει την εγγύηση καλής λειτουργίας της.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, είναι ρομποτικές, κόμπακτ. Είναι κατασκευασμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, με απόλυτη ακρίβεια και σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ενημερωνόμαστε συχνά για τις τελευταίες εξελίξεις στις θωρακισμένες πόρτες, ώστε να μπορούμε να σας συμβουλέψουμε κατάλληλα και για το δικό σας χώρο.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με σύστημα defender, για να προστατεύετε την πόρτα σας από τους διαρρήκτες.

Η κάθε κλειδαριά ασφαλείας από την Alfino Door, δέχεται αποκλειστικά κωδικοποιημένη πεντάδα κλειδιών, τα οποία φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας και είναι αδύνατο να αντιγραφούν.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι κλειδαριές ασφαλείας και οι πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημά μας, διατηρούν καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Τόσο οι τιμές, όσο και οι κατά καιρούς προσφορές στα προϊόντα μας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button