ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η επένδυση από κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι στην ουσία λεπτά φύλλα ξύλου τα οποία συγκολλούνται, κάτω από υψηλή θερμοκρασία, με αντίθετη φορά το ένα πάνω στο άλλο κάνοντας το υλικό να αποκτά περισσότερη αντοχή. Το τελικό αποτέλεσμα του κόντρα πλακέ οπτικά μας δίνει την εικόνα ενός ενιαίου υλικού ξυλείας.

Παρουσιάζει ιδιαίτερα υψηλή αντοχή στο ράγισμα, την στρέβλωση και την συρρίκνωση, που μπορεί να δεχθεί μία εξωτερική πόρτα ασφαλείας που είναι εκτεθειμένη στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και αυτός είναι και ο λόγος που σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά αυτές των εξωτερικών χώρων, έχει αντικαταστήσει το ξύλο.

Τα κόντρα πλακέ διακρίνονται σε εσωτερικών  και εξωτερικών χρήσεων. Η διαφοροποίηση αυτή έχει να κάνει με τις κόλλες και το είδος του ξύλου που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους. Συνήθως τα κόντρα πλακέ θαλάσσης που απευθύνονται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους φέρουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα W.B.P ή αλλιώς Weather and Boil Proof, που δηλώνει ότι το υλικό παρουσιάζει αδιάβροχες ιδιότητες.

ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ALFINO DOOR

Η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door γνωστή στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό σε πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις κόντρα πλακέ θαλάσσης σε όλα τα χρώματα της σειράς RAL, σε λευκό – λάκα, σε όλες τις αποχρώσεις ξύλου και στην κορυφαία ποιότητα υλικού Μουρίκη.

Ιδανικές για εξωτερικές συνθήκες.

Το πάχος της επένδυσης κόντρα πλακέ θαλάσσης βγαίνει σε 8,12 και 13mm και είναι ένα κορυφαίο υλικό για πόρτες που βρέχονται.

Θέλει προσοχή για να μην την πατήσετε και η πόρτα σας γίνει φύλλο και φτερό σε 2 χρόνια. Στα πλαίσια της έγκαιρης, έγκυρης και αξιόπιστης πληροφόρησης σας, πολλοί “επαγγελματίες” του χώρου πωλούν mdf αντί για κόντρα πλακέ θαλάσσης. Με λίγα λόγια πληρώνετε κόντρα πλακέ και παίρνετε mdf.

Επιλέξτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της Alfino Door που θα μπορέσουν να σας προσφέρουν τις κατάλληλες συμβουλές αλλά και θα σας προτείνουν τα κατάλληλα συστήματα ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button