ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η Alfino Door ασχολείται με ότι έχει να κάνει με πόρτες ασφαλείας για πάνω από 30 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε οικιακό αλλά και επαγγελματικό χώρο, στο Χαλάνδρι και την υπόλοιπη Αθήνα.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος, μας έχει καθιερώσει στο χώρο. Μέσα από την πελατοκεντρική μας αντίληψη, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέα εξέλιξη στις πόρτες ασφαλείας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στον κάθε πελάτη τις γνώσεις μας και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα μας.

Οι κατασκευαστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε βρίσκονται στην Ιταλία, όμως προτιμούμε και εγχώριες, ώστε να έχουμε  πόρτες ασφαλείας που δε ρίχνουν τα στάνταρτ μας και μας δίνουν την ικανότητα να προσφέρουμε στο κοινό αξεπέραστη ποιότητα αλλά και αισθητική σε κάθε μας δημιουργία. Προσφέρουμε επίσης, μια μεγάλη γκάμα λοιπών προϊόντων που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας.

Έτσι, προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας στο Χαλάνδρι , με επενδύσεις διάφορων υλικών όπως είναι το laminate και το pvc και πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender για την προστασία τους.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Στην Alfino Door προσφέρουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ρομποτικές compact, κατασκευασμένες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, από σύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα πορτών. Για την κοπή τους χρησιμοποιείται μέγιστη ακρίβεια, ώστε να μπορούμε να δώσουμε άριστα αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε και για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ώστε να μπορούμε να είμαστε μπροστά στις εξελίξεις και να εξυπηρετούμε κάθε πελάτη, ώστε να διευρύνουμε το πελατολόγιό μας. Ένας ευχαριστημένος πελάτης, είναι αυτός που δίνει τη μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας της εταιρίας μας, συνοδεύονται από αντιδιαρρηκτικά και θερμομονωτικά πιστοποιητικά και πιστοποιητικά κατά της ηχορύπανσης. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή μιας πόρτας ασφαλείας, φέρουν επίσης τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

Οι κλειδαριές ασφαλείας  χρησιμοποιούν σύστημα defender το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο και μπλοκάρει το ξεκλείδωμα, σε περίπτωση παραβίασης. Η προστασία σας ανεβαίνει επίπεδο με τα σφραγισμένα και κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας, που παίρνετε μαζί με κάθε κλειδαριά ασφαλείας.

Η τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας, γίνεται τη μέρα παραλαβής από το έμπειρο προσωπικό μας, ενώ στο τέλος των εργασιών θα κρατάτε στα χέρια σας τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΙΜΕΣ

Στην Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, σε οικονομικές τιμές, όλο το χρόνο, χωρίς να υπάρχει κάποια επίπτωση στην ποιότητα των υλικών αλλά και της κατασκευής.

Εδώ θα βρείτε πόρτες ασφαλείας για κάθε γούστο και για κάθε τσέπη, για να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα με τον προσωπικό σας χώρο. Η Alfino Door δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής με άτοκες δόσεις και τη χρήση πιστωτικών καρτών, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποπληρώσετε άμεσα το κόστος της πόρτας.

Πλέον, ο καθένας μπορεί να απολαύσει την ασφάλεια που του προσφέρουν οι αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας της εταιρείας μας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στο site μας θα βρείτε επίσης προσφορές για πόρτες ασφαλείας σε διάφορα σχέδια και διαστάσειςοι οποίες δε στερούνται ποιότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά για πόρτες ασφαλείας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Το προσωπικό μας θα δώσει την καλύτερη λύση για το χώρο σας, είτε βρίσκεται στο Χαλάνδρι, είτε σε κάποιο άλλο μέρος της Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button