ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Αν βρίσκεστε σε περίοδο που ψάχνετε για ποιοτικές πόρτες ασφαλείας για το χώρο σας, δε χρειάζεται να ανησυχείτε άλλο! Η Alfino Door βρίσκεται δίπλα σας, προσφέροντάς σας πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες, στη Νίκαια και ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Η εταιρία μας, συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ευρώπη κι έτσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της, υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ποικίλα χρώματα και σχέδια για να διαλέξει ο καθένας, την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας για το χώρο του.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την επένδυση μιας πόρτας ασφαλείας, όπως είναι το το laminate , ο λούστρος, ο καπλαμάς και άλλα πολλά. Στις πόρτες ασφαλείας τοποθετούμε επίσης κλειδαριές ασφαλείας με κυλίνδρους ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς και ακόμα περισσότερα για να επιλέξετε.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πόρτες ασφαλείας, με χρωματισμούς ξύλου ή κάτι πιο μοντέρνο με έντονα χρώματα (πχ, κόκκινο, μπορντώ), πόρτες μεταλλικές, πόρτες πυρασφάλειας, με γυαλί ή ψηφιακό ματάκι πόρτας. Σε μας σίγουρα θα βρείτε την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας, για το δικό σας χώρο.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στην έκθεσή μας, είναι ρομποτικές και φτιαγμένες σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Είναι κατασκευασμένες από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας και σχεδιασμένες με λεπτό χειρισμό, ώστε να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας, φροντίζει να ενημερώνεται για κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο της ασφάλειας και στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ώστε να μπορούν να λύσουν κάθε απορία σας σχετική με αυτές και να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές για το χώρο σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ

Σε μια πόρτα ασφαλείας, δεν μπορεί να λείπει η ενσωμάτωση μιας κλειδαριάς ασφαλείας. Οι κλειδαριές ασφαλείας είναι απαραίτητες για τη σωστή προστασία σας από κάθε πιθανή επίθεση.

Η Alfino Door προσφέρει υψηλής ποιότητας κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας για τις πόρτες ασφαλείας και το χώρο σας. Οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, δε δέχονται παλιάς κοπής κλειδιά. Γι αυτό και μαζί με αυτές, σας παραδίδονται νέου τύπου κλειδιά που έχουν αποκλειστική εφαρμογή στην κλειδαριά σας.

Τα κλειδιά αυτά είναι κωδικοποιημένα και έρχονται σε ειδική συσκευασία που φέρει κάρτα ιδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει πως τα κλειδιά είναι μη αντιγράψιμα και έχετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια για εσάς και το χώρο σας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πόρτες ασφαλείας που παραλαμβάνετε από το κατάστημά μας, φέρουν πιστοποιητικά κατά της διάρρηξης και πιστοποιητικά για την ηχομόνωση και θερμομόνωση. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση της πόρτας ( γυαλί, πόμολα, κλπ) φέρουν και αυτά τις κατάλληλες πιστοποιήσεις από τις κατασκευαστικές τους εταιρίες.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που χρησιμοποιούνται για τις πόρτες μας, έχουν σύστημα defender που βεβαιώνει πως δεν μπορεί να ανοίξει η πόρτα χωρίς το κατάλληλο κλειδί. Σε περίπτωση διάρρηξης, το σύστημα defender μπλοκάρει τον κύλινδρο ασφαλείαςκαι μαζί τη διάρρηξη της πόρτας.

Η τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας από το προσωπικό μας, φέρει και αυτή πιστοποίηση. Με το τέλος της διαδικασίας, παίρνετε γραπτή  εγγύηση καλής λειτουργίας της πόρτας σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές που θα βρείτε στο κατάστημά μας, θα σας εκπλήξουν. Όλα τα χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε σε σωστή ισορροπία ποιότητας των προϊόντων μας και τιμής.

Έτσι θα βρείτε οικονομικές πόρτες ασφαλείας στη Νίκαια σε κάθε σχέδιο και χρώμα, ανάλογο των απαιτήσεών σας. Σε περίπτωση που βρήκατε αυτό που ψάχνετε, όμως δεν έχετε τη δυνατότητα άμεσης αποπληρωμής, τότε η εταιρεία μας, αναλαμβάνει να σας κάνει διάφορες ευκολίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να μπείτε σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων με την πιστωτική σας κάρτα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ενημερώνουμε συχνά τις σελίδες μας με νέες προσφορές για πόρτες ασφαλείας. Μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα μας και θα διαπιστώσετε ότι δε στερούνται κομψότητας, ποιότητας και καλαισθησίας. Έτσι σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας αρέσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την πόρτα ασφαλείας που επιθυμείτε, σε περίπτωση που δε βρείτε κάτι που να ικανοποιεί το χώρο σας. Δώστε μας τις διαστάσεις και τις λοιπές προτιμήσεις σας και θα σας στείλουμε την προσφορά μας, το συντομότερο δυνατόν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button