ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΙΜΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΙΜΟΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΙΜΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΙΜΟΣ

Για πάνω από τρεις δεκαετίες, η Alfino Door προσφέρει υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στον Άλιμο και σε όλη την Αττική. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των πελατών της και να καθιερωθεί από αυτούς, ως μία από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο.

Συνεργάζεται με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης, εισάγοντας υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας και υλικά για την τελειοποίησή τους. Έτσι, στη διάθεσή της έχει μια πλήρη γκάμα από υλικά, ώστε ο κάθε πελάτης να μπορεί να επιλέξει την πόρτα ασφαλείας που πάντα ήθελε.

Αφού επιλέξετε την πόρτα ασφαλείας που θέλετε για το χώρο σας, συνεργαζόμενο συνεργείο της εταιρείας, θα αναλάβει την τοποθέτηση, την ημέρα της αγοράς. Με το πέρας των εργασιών τους, σας παραδίδουν τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΙΜΟΣ

Στο κατάστημα της Alfino Door, θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ευρωπαϊκών προτύπων, που ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στο χώρο σας και κάντε την άμεσα δική σας.

Οι θωρακισμένες πόρτες μας είναι κατασκευασμένες και σχεδιασμένες με μεγάλη ακρίβεια για να έχουν εκτός από ποιοτικό και ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΙΜΟΣ

Είναι γνωστό πως στην περιοχή της Αθήνας και στον Άλιμο, έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών. Για να έχετε την ασφάλεια που θέλετε για το χώρο σας, η εταιρεία Alfino Door και οι τεχνικοί της, αναλαμβάνουν την αντικατάσταση της κλειδαριάς σας από την πόρτα ασφαλείας σας, με μια νέα κλειδαριά ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας.

Στην έκθεσή μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας με αντικλεπτικά συστήματα και υποδοχή για κλειδιά, αποκλειστικά νέου τύπου. Τα κλειδιά ασφαλείας όπως λέγονται, είναι κωδικοποιημένα και συσκευασμένα σε κατάλληλη συσκευασία και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε μια από τις πόρτες ασφαλείας στον Άλιμο και τις κλειδαριές ασφαλείας που διαλέξατε από τη συλλογή μας, θα έρθει στα χέρια σας με τα κατάλληλα πιστοποιητικά κατά των διαρρήξεων και πιστοποιητικά για μόνωση ήχου και θερμομόνωση.

Οι κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν πιστοποιημένο σύστημα defender, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία σε περίπτωση διάρρηξης. Το σύστημα αυτό, μπλοκάρει τον κύλινδρο ασφαλείας και παράλληλα τον προστατεύει σε κάθε περίπτωση παραβίασης.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΙΜΟΣ ΤΙΜΕΣ

Τα χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο, φροντίζουμε να κρατούμε σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές των προϊόντων μας, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητά τους. Έτσι μπορείτε να προμηθευτείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Παρά τις χαμηλές μας τιμές, κάποιοι από τους συμπολίτες μας, αδυνατούν να εξοφλήσουν άμεσα το κόστος της αγοράς τους και αυτό τους κάνει πιο διστακτικούς. Για αυτόν το λόγο, σας παρέχεται η δυνατότητα διευκολύνσεων πληρωμής, σε συνεργασία με την εταιρία μας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΙΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η Alfino Door γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες της εποχής μας, παρέχει οικονομικές λύσεις για τον καθένα. Έτσι, στις προσφορές για πόρτες ασφαλείας θα βρείτε πάντα κάποια πόρτα που να ταιριάζει στο χώρο σας.

Για κάθε σας απορία σχετικά με τα προϊόντα και την εταιρεία μας, επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button