ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ INOX

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ INOX

Οι πόρτες ασφαλείας με στοιχεία inox αποτελούν μια μοντέρνα εκδοχή για τις θωρακισμένες πόρτες, που αποσπά πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μια inox πόρτα ασφαλείας Alfino Door διαθέτει όλα τα προσόντα μιας απλής θωρακισμένης πόρτας, αναβαθμίζοντας όμως, την αισθητική του χώρου που θα τοποθετηθεί.

Προσφέρει πολλές δυνατότητες εφαρμογής και μπορεί να καλύψει μεγάλα ανοίγματα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μια τέτοια πόρτα, έχει εξαιρετικές προοπτικές σχεδίασης και μια ποικιλία από σχέδια που μπορούν  να γίνουν επάνω της. Έτσι, μια inox πόρτα, αντιμετωπίζεται ως ένα πολύ σημαντικό αρχιτεκτονικό στοιχείο σε  ένα χώρο, παρά σαν μια απλή θύρα.

Είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να εφάπτεται με τον τοίχο της και έχει την ικανότητα να χρησιμοποιηθεί σε χώρους που απαιτούν μεγάλα ανοίγματα πόρτας.

Ο άξονας της είναι πολύ σταθερός για να επιτρέπει τα μεγάλα ανοίγματα, που φτάνουν έως και δύο μέτρα σε πλάτος. Ο ακλόνητος άξονας της πόρτας, εξασφαλίζει την ανθεκτικότητά της σε καιρικές συνθήκες και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της χωρίς φθορές.

Προσφέρονται σε διάφορα χρώματα και καπλαμάδες.

ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ INOX ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

Μπορείτε να επιλέξετε το υλικό να είναι σε MDF για διαχρονικό στυλ, με καπλαμά laminate (foil) για μια ασφαλή και οικονομική επιλογή, σε pvc (plm) για ένα πιο υγιεινό περιβάλλον, φυσικό ξύλο (λούστρο) για μια πιο κλασσική εκδοχή, σε κόντρα πλακέ θαλάσσης, για μια πιο ανθεκτική λύση. Και φυσικά, όλα αυτά θα τα βρείτε σε όλα τα χρώματα της λάκας (σειρά RAL).

Συνδυάζονται με πόμολα και ροζέτες inox ή με κάθετες και οριζόντιες μπάρες – χειρολαβές, κατά τη βούληση του πελάτη.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μια πλούσια γκαλερί, για να δείτε διάφορα σχέδια και χρώματα σε πόρτες ασφαλείας inox. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ήδη υπάρχουσες, ή να πειραματιστείτε εξ ολοκλήρου με το δικό σας γούστο, για το δικό σας, ξεχωριστό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button