ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧΙΣΤΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧΙΣΤΟ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧΙΣΤΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧΙΣΤΟ

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η Alfino Door προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας για κάθε επαγγελματικό και οικιακό χώρο στο Σχιστό. Τα χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο, έχει καταφέρει να αναπτύξει μεγάλο πελατολόγιο, το οποίο την έχει φέρει πρώτη στις προτιμήσεις στο Σχιστό και σε όλη τη την Αττική.

Συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Ευρώπης, ώστε να μπορεί να προσφέρει άριστης ποιότητας πόρτες ασφαλείας, σε κάθε πελάτη της. Οι συνεργασίες της συνεχίζονται και σε άλλες εταιρίες που την προμηθεύουν με υλικά που προσφέρουν καλαισθησία σε μια πόρτα ασφαλείας.

Έτσι έχουμε μια πλήρη γκάμα υλικών, ώστε να εκτεθούν πόρτες ασφαλείας που καλύπτουν κάθε γούστο. Οι πόρτες ασφαλείας μας έρχονται στο χώρο σας με αντιδιαρρηκτικά συστήματα και τις κατάλληλες πιστοποιήσεις πορτών ασφαλείας.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧΙΣΤΟ

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που καλύπτουν αισθητικά κάθε χώρο, χάρις στο λεπτό σχεδιασμό τους. Όλες οι θωρακισμένες πόρτες, είναι ρομποτικές, κόμπακτ και σχεδιασμένες από σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧΙΣΤΟ

Προσφέρουμε κλειδαριές ασφαλείας με αντιδιαρρηκτικά συστήματα, οι οποίες σας απαλλάσσουν από δυσάρεστες καταστάσεις. Η εταιρία μας και οι τεχνικοί της, αναλαμβάνουν την αντικατάσταση κάθε παλιάς σας κλειδαριάς, με μια κλειδαριά ασφαλείας,τελευταίας τεχνολογίας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που προσφέρουμε, έχουν ειδικές υποδοχές, οι οποίες δέχονται συγκεκριμένου τύπου κλειδιά ασφαλείας. Τα κλειδιά αυτά, είναι κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να καθίσταται αδύνατη η αντιγραφή τους.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Γνωρίζοντας τις ανάγκες της εποχής μας, η Alfino Door, κρατά σταθερά τις τιμές τις σε όλα της τα προϊόντα. Έτσι, στις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, σίγουρα θα βρείτε μια πόρτα ασφαλείας που θα ταιριάζει στο χώρο σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button