ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

  • Πόρτες ασφαλείας κεντρικών εισόδων Auto Lock με αυτόματο κλείδωμα ενός πύρου (γλώσσας) σε κάθε κλείσιμο της πόρτας. Η κλειδαριά ενεργοποιείται είτε με κλειδί ή με μπουτόν από τα διαμερίσματα (μέσω του γνωστού σε όλους θυροτηλεφώνου) για την είσοδο στην πολυκατοικία και αντίστοιχα ενεργοποιείται με την χρήση της μπετούγιας για την έξοδο μας από την πολυκατοικία.
  • Πόρτες ασφάλειας εισόδου πολυκατοικίας Self Lock με αυτόματο κλείδωμα όλων των πύρων περιμετρικά της πόρτας σε κάθε κλείσιμο της.  Η κλειδαριά ενεργοποιείται είτε με κλειδί ή με μπουτόν από τα διαμερίσματα (θυροτηλέφωνο) για την είσοδο στην πολυκατοικία και αντίστοιχα με μπουτόν που βρίσκεται πάνω στην πόρτα ασφαλείας για την έξοδο από την πολυκατοικία.
  • Πόρτα ασφαλείας ηλεκτρονική για είσοδο πολυκατοικίας Electronic Lock με αυτόματο κλείδωμα όλων των πύρων περιμετρικά της πόρτας σε κάθε κλείσιμο της. Ενεργοποίηση κλειδαριάς ασφαλείας με κλειδί/κάρτα RFID   (επαγωγική)/πληκτρολόγηση κωδικού και με μπουτόν από τα διαμερίσματα (θυροτηλέφωνο) για την είσοδο στην πολυκατοικία και αντίστοιχα με μπουτόν που βρίσκεται πάνω στην πόρτα ασφαλείας για την έξοδο από την πολυκατοικία. Η συγκεκριμένη πόρτα ασφαλείας διαθέτει επαγωγικό αναγνώστη και πληκτρολόγιο εξωτερικά.
  1. Τα παραπάνω μοντέλα εξασφαλίζουν το μόνιμο κλείδωμα της πόρτας ασφαλείας (24 ώρες το 24ωρο) καθώς και την υψηλή λειτουργικότητα και άνεση για τους ενοίκους.
  2. Οι εγκαταστάσεις γίνονται με πλευρικά σταθερά και φεγγίτες από διπλό τζάμι ασφαλείας, triplex, αντί-βανδαλιστικό/αλεξίσφαιρο, κάγκελο (κατ’ επιλογήν) και δυνατότητα αμμοβολής για τα τζάμια. Δυνατότητα επίσης και για κατασκευή τυφλών επενδεδυμένων σταθερών.
  3. Δυνατότητα κατασκευής ΜΟΝΟ από την Alfino door ανοιγόμενου πλευρικού-σταθερού με ανάκλιση και σίτα.
  4. Οι πόρτες ασφαλείας των κεντρικών εισόδων διατίθενται με όλων των ειδών τις επενδύσεις (καπλαμά λούστρου, laminate, PVC, MDF, Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης, Αλουμίνιο).

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:

Η πόρτα εισόδου πολυκατοικίας είναι μια πολύπλοκη κατασκευή με μεγάλη γκάμα υλικών και γι’ αυτό απαιτείται γούστο, φαντασία, εμπειρία και ειδικευμένους τεχνίτες έτσι ώστε ο αρμονικός συνδυασμός των υλικών αυτών να μας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα της ποιότητας, της αισθητικής, της λειτουργικότητας, της διαχρονικότητας και της ασφάλειας της πόρτας.

Ελάτε λοιπόν να φτιάξουμε μαζί την πόρτα που επιθυμείτε, βάζοντας εσείς το γούστο και τη φαντασία σας διαλέγοντας την ποιότητα των υλικών (επενδύσεις, τζάμια, μοντέλο πόρτας, σχέδια κ.τ.λ.) με γνώμονα βέβαια τις οικονομικές σας δυνατότητες και εμείς να βάλουμε την 30χρονη εμπειρία μας, την τεχνική μας και το μεράκι μας, προτείνοντας σας βαφές, υλικά και ό,τι άλλο χρειαστεί για την κατασκευή που θέλετε.

Από τη λίστα υλικών κατασκευής έχετε στη διάθεση σας πληθώρα επιλογών σε ό,τι αφορά την υφή των επενδύσεων, τα χρώματα, τα σχέδια των επενδύσεων, τις ποιότητες των τζαμιών για τα σταθερά και τους φεγγίτες (ελληνικών και ευρωπαικών, διπλά, triplex, αλεξίσφαιρα, αντιβανδαλιστικά). Επίσης μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα της βαφής των σταθερών (απλή βαφή, ηλεκτροστατική βαφή φούρνου) και τα διακοσμητικά στοιχεία όπως πόμολα, ρόπτρα, χειρολαβές, μπάρες, ροζέτες κ.α.

Οι παραπάνω επιλογές διαμορφώνουν τελικά και το κόστος κατασκευής το οποίο μπορεί να διαφέρει αρκετά από κατασκευή σε κατασκευή. Από την πλευρά μας αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε μια εγγυημένη, στιβαρή κατασκευή που θα σας προσφέρει για μια ζωή ασφάλεια, λειτουργικότητα και άψογο φινίρισμα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Οι λεπτομέρειες στις κατασκευές κάνουν τη διαφορά και εμείς δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια γιατί μια άψογη και χωρίς ελαττώματα κατασκευή σε συνδυασμό με μια αξιόπιστη πόρτα ασφαλείας είναι για εμάς η καλύτερη διαφήμιση και η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Είμαστε σίγουροι ότι μετά το πέρας της κατασκευής εσείς θα έχετε τη χαρά να απολαμβάνετε για πάντα την ομορφιά και την ασφάλεια της. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας για ό,τι μας χρειαστείτε.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ. Η ποιότητα των υλικών κατασκευής παίζει σημαντικό ρόλο στην διαχρονικότητα, στην αισθητική, στην λειτουργικότητα, στην ασφάλεια, στην αντοχή κ.α. Ποιοτικές διαφορές συναντάμε σε όλα τα υλικά όπως επενδύσεις, βαφές σταθερών, λούστρα, πάχος και είδος τζαμιών, πάχος και χρώμα αλουμινίων, μοντέλα πορτών, αμπεράζ ηλεκτρικής κλειδαριάς, ηλεκτρικά κυπρί, σούστες επαναφοράς κ.α. Διαμορφώστε μόνοι σας το κόστος κατασκευής επιλέγοντας τα αντίστοιχα υλικά ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Να γνωρίζετε όμως ότι η πλέον συμφέρουσα οικονομική πρόταση κυρίας εισόδου δεν είναι ποτέ η φθηνότερη λύση αλλά η καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει εξαρχής στις επιλογές σας πέραν του κριτηρίου του κόστους να είναι και τα ποιοτικά κριτήρια δεδομένου ότι η κατασκευή της πόρτας ασφαλείας κεντρικής εισόδου θα σας συνοδεύει μια ολόκληρη ζωή.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα συστημάτων ασφαλείας ή μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τα φυσικά μας καταστήματα και εμείς θα σας συμβουλέψουμε για τα κατάλληλα προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σπιτιού σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button