ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Για πάνω από 30 χρόνια τώρα, η Alfino Door προσφέρει υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας στους Αμπελόκηπους και τις αντίστοιχες κλειδαριές ασφαλείας σε όλη την Αττική. Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο εύρος πελατών που τη στηρίζει και την έχει καθιερώσει ως μία εκ των καλυτέρων εταιρειών στο χώρο.

Η εταιρεία μας, συνεργάζεται με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες, εισάγοντας ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και υλικά για την ολοκλήρωση της αισθητικής τους. Έτσι, ο υποψήφιος πελάτης, έχει στη διάθεσή του, μια πλήρη γκάμα από υλικά για να κατασκευαστεί μια πόρτα ασφαλείας με βάση την αισθητική του.

Συνεργαζόμενο συνεργείο, αναλαμβάνει την τοποθέτηση της τελικής σας επιλογής σε πόρτες ασφαλείας και σας παραδίδει την εγγύηση καλής λειτουργίας της νέας σας πόρτας.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Στο κατάστημα θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Ευρωπαϊκών προτύπων για κάθε χώρο. Κάντε δική σας, αυτή που θα ταιριάζει στην αισθητική και το χώρο σας.

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, είναι σχεδιασμένες με μεγάλη ακρίβεια, χάρις στα υπερσύγχρονα μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία τους.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Η εταιρεία μας σας προτείνει κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας για κάθε χώρο. Αλλάξτε την παλιά σας κλειδαριά με μια νέα κλειδαριά ασφαλείας που να ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα ασφαλείας του σπιτιού σας.

Είναι γνωστό πως, αν έχετε τις σωστές κλειδαριές ασφαλείας στις πόρτες ασφαλείας σας, έχετε τη μέγιστη προστασία που απαιτεί ο χώρος σας. Γι αυτό, όταν κάνουμε αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας, φροντίζουμε πάντα να συμβουλευόμαστε τις κατασκευαστικές εταιρείες των πορτών.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι τελευταίας τεχνολογίας και δέχονται μόνο συγκεκριμένα κλειδιά νέου τύπου. Αυτά τα κλειδιά, είναι κωδικοποιημένα και έρχονται σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας που έχουμε στη διάθεσή μας, έρχονται στα χέρια σας με αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση και με τα κατάλληλα πιστοποιητικά για ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Οι κλειδαριές ασφαλείας, διαθέτουν επίσης πιστοποιημένο σύστημα defender, το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο, ακινητοποιώντας τον, σε περίπτωση παραβίασης και διάρρηξης.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΤΙΜΕΣ

Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρείας στο χώρο των πορτών ασφαλείας, φροντίζουμε να εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας σε χαμηλές τιμές, χωρίς όμως να γίνεται έκπτωση στην ποιότητά τους.

Ακόμα και αν κάποιος δυσκολεύεται στην εξόφληση του κόστους, η εταιρία μας λύνει το πρόβλημα, με ευκολίες αποπληρωμής. Μπορείτε για παράδειγμα, να μπείτε στο πρόγραμμα των άτοκων δόσεων, κάνοντας χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.

Έτσι ο κάθε ένοικος των Αμπελοκήπων, θα μπορεί να νιώσει την ασφάλεια στον προσωπικό του χώρο, μέσα από μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αν ψάχνετε για ακόμα πιο οικονομική λύση για την προστασία του χώρου σας, τότε μπορείτε να ελέγξετε τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε αυτό που χρειάζεστε, με βάση το γούστο και τις απαιτήσεις του χώρου σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button