ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙ

Στο κατάστημα της Alfino Door αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα συστημάτων ασφαλείας της εταιρείας θα συναντήσετε μια τεράστια ποικιλία σε πόρτες ασφαλείας με επένδυση με τα υλικά που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Οι επενδύσεις Deluxe (με γυαλί)  ενδεικνύονται για τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Είναι ότι πιο μοντέρνο έχουν να επιδείξουν οι πόρτες ασφαλείας. Αν αναζητάτε το μοντέρνο αλλά και την καλαισθησία, η επένδυση Deluxe με γυαλί είναι αυτό που ζητάτε.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΜΙΑΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DELUXE (ΜΕ ΓΥΑΛΙ);

Οι πόρτες ασφαλείας Deluxe αποτελούνται από φάσες γυαλιού (ραμποτέ).

Το κάσωμα τους εξωτερικά είναι αυθεντικό inox. Μπορούμε να σας προσφέρουμε , κατόπιν συνεννόησης επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία στο εξωτερικό κάσωμα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα και για φάσα inox στη μέση της πόρτας ή, αν τ επιθυμείτε, κάποιο (inox) διακοσμητικό στοιχείο.

Διατίθενται σε όλα τα χρώματα της σειράς ral, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας χώρο. μπορείτε να διαλέξετε από την παλέτα της ral, για μια έντονα μοντέρνα οικία ή σε ένα εντυπωσιακό λευκό για διαχρονική λάμψη. Το ίδιο το γυαλί είναι “ποτισμένο” μέσα με χρώμα.

Η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door διακρίνεται για την άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί, χωρίς να χάνει από καλαισθησία και χωρίς να χάνει τη μοντέρνα πλευρά της.

Στην ηλεκτρονικό κατάστημα με πόρτες ασφαλείας Alfino Door θα  βρείτε πόρτες ασφαλείας με επένδυση Deluxe, κατάλληλο για την οικία σας αλλά και για το γραφείο ή το εξοχικό σας.

Είναι ιδανικές για εξωτερικό χώρο, αντέχουν στις αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, πολύ υγρασία, ήλιος που καίει).

Επιλέξτε την Alfino Door στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και δε θα χάσετε. Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια, μέσα από μια τεράστια ποικιλία προσφερόμενων προϊόντων.

Μην προβείτε βιαστικά σε αγορά πόρτας ασφαλείας. Επισκεφτείτε μας και συζητείστε με το έμπειρο προσωπικό μας, που θα σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές για την κατάλληλη επιλογή που είναι κατάλληλη για το χώρο σας και παράλληλα ικανοποιεί και τις δικές σας απαιτήσεις.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω γκαλερί για να πάρετε περισσότερες ιδέες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button