ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

Η Alfino Door είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο των πορτών ασφαλείας, σε όλη την Αττική. Για πάνω από 30 χρόνια, εμπορεύεται ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στην Καλογρέζα, θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας σε κάθε χώρο της περιοχής και σε όλη την Αττική.

Για να μπορεί να προσφέρει τα καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της, κρατά καλή συνεργασία με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ευρώπη. Στη διάθεσή της έχει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, από την οποία ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να επιλέξει επένδυση (laminate, pvc, ..), κλειδαριές ασφαλείας, κυλίνδρους, λάστιχα και πολλά άλλα για τη δική του πόρτα ασφαλείας.

Οι πόρτες ασφαλείας, έρχονται στο χώρο σας με τα κατάλληλα πιστοποιητικά, που δηλώνουν τις αντιδιαρρηκτικές τους δυνατότητες και τις δυνατότητες μόνωσης (ήχου και θερμότητας). Αφού τοποθετηθούν, θα λάβετε την εγγύηση καλής λειτουργίας τους.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που εμπορευόμαστε είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ρομποτικές, κόμπακτ. Κάθε μια από αυτές, είναι κατασκευασμένη με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας.

Η μεγάλη ακρίβεια στην κοπή και τον σχεδιασμό κάθε θωρακισμένης πόρτας, είναι υπεύθυνη για την παραγωγή ενός καλαίσθητου αποτελέσματος, που μπορεί να κοσμήσει κάθε χώρο.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας, προστατεύουν καλύτερα το χώρο σας αν σε αυτές, τοποθετηθούν οι κατάλληλες κλειδαριές ασφαλείας. Συνεργαζόμενο συνεργείο, αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς, με μια νέας τεχνολογίας κλειδαριά ασφαλείας, σε κάθε πόρτα ασφαλείας.

Διαθέτουμε αυστηρά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες έχουν σύστημα defender που μπλοκάρει τον κύλινδρο προστατεύοντάς τον, στην περίπτωση προσπάθειας παραβίασης της πόρτας σας.

Σε κάθε μια από αυτές, ταιριάζουν απόλυτα νέου τύπου κλειδιά ασφαλείας, τα οποία μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας. Προσφέρονται σε ειδική συσκευασία, κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μια βόλτα στο φυσικό μας κατάστημα αρκεί, για να διαπιστώσετε την ποιότητα των προϊόντων μας και τις χαμηλές μας τιμές, σε καθένα από αυτά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας, για κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button