ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MDF ΛΑΚΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MDF – ΛΑΚΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η mdf επένδυση αποτελεί μια σταθερή διαχρονική επιλογή των πελατών για την επένδυση των πορτών ασφαλείας λόγο της ζωντάνιας και της ποιότητας που προσδίδει η εικόνα της ξύλινης επιφάνειας.

Όλες οι επενδύσεις των πορτών ασφαλείας της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας Alfino Door διακρίνονται για τα υλικά αρίστης ποιότητας, σε διάφορα σχέδια και σε όλα τα χρώματα της σειράς RAL αλλά και σε λευκό.

Μπορούμε να κάνουμε οποιοδήποτε σχέδιο με επενδύσεις mdf βαμμένες λάκα ή ral. Χειροποίητο, μοντέρνο, κλασικό, παντογράφου, inox.

Oλα µας τα υλικά ΜDF και µελαµίνες είναι πιστοποιηµένα. Διαλέξτε από πάχη όπως:

  • 7mm
  • 12mm
  • 13mm

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ALFINO DOOR

Επιλέξτε, προτού κάνετε κάποια βιαστική κίνηση, να ζητήσετε τη συμβουλή των ειδικών στα θέματα των πορτών ασφαλείας. Εμπιστευτείτε το κατάστημα της Alfino Door και συνομιλήστε απευφθείας μαζί μας προκειμένου να μας εκφράσετε τις ανάγκες του σπιτιού σας αλλά και τις προσωπικές σας επιθυμίες κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ο υλικό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας, όχι μόνο από αισθητικής αλλά και από λειτουργικής άποψης.

Η εταιρεία Alfino Door διαθέτει χρόνια εμπειρίας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων ή της επιχείρησής σας γι αυτό και φροντίζουμε να σας προμηθεύουμε με τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες του χώρου σας αλλά ικανοποιούν παράλληλα και το προσωπικό σας style.

Ελάτε στο φυσικό μας κατάστημα και συνομιλήστε με εμάς του ίδιους και θα φροντίσουμε να σας συμβουλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις πόρτες ασφαλείας γιατί για εμάς η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών ασφαλείας της εταιρείας Alfino Door για να πάρετε μια ιδέα για την ποικιλία των σχεδίων που έχουμε να σας προσφέρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button