ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ STANDARD D

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ STANDARD D

Σας παρουσιάζουμε την νέα πόρτα ασφαλείας Power Standard D. Τα κύρια χαρακτηριστικά της συμπίπτουν με αυτά της πόρτας ασφαλείας Standard, αφού αποτελεί εξέλιξή της.

Το φύλλο πόρτας  είναι διπλής θωράκισης, γαλβανισμένο, πάχους 11/10mm. Η κάσα είναι γαλβανισμένη και βαμμένη ηλεκτροστατικά σε ral 8017. Το φύλλο και η κάσα προσφέρουν την μέγιστη ανθεκτικότητα σε υγρασίες και σκουριές.

Μεντεσέδες ρυθμιζόμενοι στο ύψος, βαρέως τύπου, κατασκευασμένοι από ατσάλι μισού εκατοστού και ηλεκτροσυγκολλημένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σπάσουν ή να κρεμάσουν. Έξι συμπαγή σταθερά έμβολα από την πλευρά των μεντεσέδων. Δέκα κινητά έμβολα κατασκευασμένα από ατσάλι διαμέτρου 18mm ασφαλίζουν το φύλλο της πόρτας από την πλευρά της κλειδαριάς και ένα κινητό έμβολο από την πάνω πλευρά. Σύνολο 17 κλειδώματα (11 κινητά και 6 σταθερά).

Η πόρτα επίσης διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς κυλίνδρου, γρανάζι για αθόρυβη και ποιοτική λειτουργία, προστατευτικό “Defender” του κυλίνδρου κατασκευασμένο από ατσαλομαγγάνιο και περιστρεφόμενη πρόσοψη για την προστασία από τρυπάνια. Στο εσωτερικό μέρος της κλειδαριάς υπάρχει πλάκα ατσαλομαγγανίου και ειδικό σύστημα που την μπλοκάρει σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να την παραβιάσει και να αποκολλήσει το προστατευτικό κάλυμμα ή τον αφαλό. Το σετ της κλειδαριάς ασφαλείας, ολοκληρώνεται με κωδικοποιημένα κλειδιά σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία. Παραδίδονται μαζί με την κάρτα ιδιοκτησίας τους.

Η ηχομόνωση (έως 35Db) θεωρείται δεδομένη, καθώς και το πανοραμικό ματάκι 180° για να μπορούμε να βλέπουμε τον έξω χώρο. Υπάρχει σύρτης μερικού ανοίγματος για κάθε πόρτα και αυτόματος αεροφράχτης για μόνωση από φως και αέρα.  Το λάστιχο γύρω από την πόρτα, εξασφαλίζει την καλή στεγάνωση. Τα πόμολα  και τα επιστόμια είναι φτιαγμένα από μασίφ αλουμίνιο ανεξίτηλης βαφής και είναι διαθέσιμα σε χρώματα μπρονζέ και χρωμίου.

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ POWER STANDARD ΕΙΝΑΙ:

  • Διπλός καταπέλτης (locking system), όπου ενεργοποιείται σε προσπάθεια παραβίασης και αποκόλλησης του defender, προτού καν ο διαρρήκτης φτάσει στον κύλινδρο.
  • Εκτροπέας, πίρος και στο επάνω μέρος της πόρτας.
  • Λάστιχο στεγάνωσης σαμπρέλα αντί για αφρώδες.
  • Προστασία κυλίνδρου όχι μόνο από το defender, αλλά και από τη κλειδαριά σε σχήμα Π.
  • Κάσα πόρτας 22/10 mm και φύλλο πόρτας 11/10 mm.
  • Η συγκεκριμένη πόρτα είναι ετοιμοπαράδοτη με flat επενδύσεις εσωτερικά και εξωτερικά σε υλικό Foil.
  • Διαθέτουμε stock όλες τις διαστάσεις και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
  • Πολύ ποιοτική πόρτα ασφαλείας με επίπεδο ασφαλείας κλάση 3 (Class 3) και θερμική διάδοση U = 2,2 W / m2 K

Poiotikes portes asfaleias 1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μενού
Call Now Button
Shares