ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ

Ο φυσικός καπλαμάς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ λεπτό φύλλο φυσικού ξύλου που με τη σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να προσθέσει, στην πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξουμε, τη φυσική ομορφιά που κρύβεται στο εσωτερικό των κορμών των δένδρων.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΠΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ALFINO DOOR

Στην εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας επενδυμένες με την καλύτερη ποιότητα φυσικού καπλαμά που κυκλοφορεί στην ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή αγορά. Ελάτε από το φυσικό μας κατάστημα και δείτε και από κοντά πόσο λείες μπορεί να είναι οι επιφάνειες. Θα παρατηρήσετε επίσης πως η ομοιoγένεια και η ομοιομορφία τους τα καθιστά ιδανικά για την εφαρμογή τους στις επιφάνειες των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.

  • Οι επενδύσεις φυσικού καπλαμά – ξύλου – λούστρου για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας διατίθενται σε Ανιγκρέ – Δρύς – Κερασιά – Οξιά – Μαόνι σε όλες τις αποχρώσεις του λούστρου.
  • Για την καλύτερη προσέγγιση του χρώματος που επιθυμείτε θα ήταν καλό να υπάρχει κάποιο δείγμα εκτός και αν σας καλύπτει το δειγματολόγιο που θα δείτε στο κατάστημα μας.
  • Υπάρχει και ο τεχνητός καπλαμάς που είναι πάλι λούστρο με επεξεργασία και τα νερά του είναι πιο επιμελημένα, ισόβενα χωρίς να κάνουν ρόζους ή σημαδάκια που μπορεί να έχει μια επένδυση φυσικού ξύλου.

Προτού προχωρήσετε σε κάποια βιαστική κίνηση επιλέξτε να ακούσετε τη γνώμη των ειδικών. Δείτε αν ο φυσικός καπλαμάς θα είναι το κατάλληλο υλικό για την πόρτα ασφαλείας που επιθυμείτε ανάλογα με τον χώρο που θέλετε να τοποθετηθεί.

Προσέξτε επίσης τις πιστοποιήσεις για το είδος του υλικού του καπλαμά που επιλέγετε. Αναρωτηθείτε αν το προϊόν είναι όντως επενδυμένο με φυσικό καπλαμά όπως το επιλέξατε ή είναι κάποιου είδους ψεύτικου καπλαμά που κάποιος προσπαθεί να σας το προωθήσει ως φυσικό.

Στην εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door θα βρείτε εγγυημένα υλικά εξαιρετικής ποιότητας γιατί αυτό το οποίο κυρίως στοχεύουμε είναι η ικανοποίηση του πελάτη που σε βάθος χρόνου θα δικαιώσει και θα βοηθήσει τη δουλειά μας.

Το παρακάτω χρωματολόγιο είναι ενδεικτικό:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button