ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ALFINODOOR

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η Alfino Door σε όλη τη διάρκεια του έτους και ορμώμενη από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής, παρέχει κάποιες πολύ καλές προσφορές στους πελάτες της, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την ασφάλεια, την αισθητική και την αξιοπιστία σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που διαθέτει, ακόμη και τις πιο οικονομικές.

Είναι γεγονός ότι διανύουμε μια παρατεταμένη περίοδο προσφορών σε όλα τα είδη και όλους τους κλάδους. Αυτό όμως εγκυμονεί και κινδύνους για τον υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος αναζητά κάτι φθηνό.

Ειδικά στον κλάδο μας, όπου δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις τα προϊόντα μεταξύ τους – γιατί είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη (σασί, τοποθέτηση, ξύλα, εταιρεία, πιστοποίηση, κλειδαριά, παράδοση, εξυπηρέτηση, τεχνική υποστήριξη), θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην αγοράσετε μια πόρτα ασφαλείας που σήμερα θα σας εξοικονομήσει κάποια χρήματα, αλλά σε βάθος χρόνου τα πληρώσετε διπλά και τριπλά σε προβλήματα και επισκέψεις συνεργείων.

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ALFINO DOOR ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εμείς σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για να σας παρουσιάσουμε όλες τις προσφορές πορτών ασφαλείας που έχουμε ανά περίοδο και να συζητήσουμε ένα προς ένα τα χαρακτηριστικά τους και την πιθανή μας συνεργασία.

Εναλλακτικά (σε περίπτωση που δεν έχετε πολύ χρόνο) μπορείτε να σερφάρετε σε αυτή την κατηγορία της ιστοσελίδας, για να δείτε τις προσφορές μας και τα τεχνικά και διακοσμητικά χαρακτηριστικά αναλυτικότερα.

Θέλουμε να σας δώσουμε να καταλάβετε ότι δεν είναι όλα ίδια και ότι κάποιες προσφορές καλώς ή κακώς είναι παραπλανητικές. Οι προσφορές μας δεν είναι στο κλίμα της μόδας της εποχής αλλά είναι πραγματικές όχι πλασματικές, ενώ η έκπτωση που κάνουμε ανέρχεται έως το 30%.

Η έκπτωση αφορά μόνο τη μείωση της τιμής και δεν είναι σε καμία περίπτωση εις βάρος της ποιότητας και της ασφάλειας της πόρτας. Στην ουσία η έκπτωση που μας παρέχεται από τους προμηθευτές μας, λόγο μεγάλης ποσότητας τεμαχίων, περνά απευθείας στον τελικό καταναλωτή.

Με αυτόν τον τρόπο και οι πελάτες αγοράζουν ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές, αλλά και εμείς διευρύνουμε το πελατολόγιο μας.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button