ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η Alfino Door είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες εμπορίας πορτών ασφαλείας στην Πολιτεία και σε όλη την Αττική. Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο που αφορά οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Έχοντας διατηρήσει καλή συνεργασία με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες σε όλη την Ευρώπη, μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας για κάθε πελάτη. Ο κύκλος συνεργατών συμπεριλαμβάνει επίσης εταιρίες εισαγωγής για αξεσουάρ θυρών και για κλειδαριές ασφαλείας.

Με μια πλήρη γκάμα υλικών, μπορούμε να δημιουργήσουμε πόρτες ασφαλείας  με επένδυση από laminate, pvc, φυσικού καπλαμά, ξύλου θαλάσσης και άλλα και να τοποθετήσουμε σε αυτές, κλειδαριές ασφαλείας με κλειδώματα εκτροπείς, defender, λάστιχα, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Σε μας θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, ρομποτικές, κόμπακτ. Κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι κατασκευασμένη με μεγάλη ακρίβεια, από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι τελευταίας τεχνολογίας και δέχονται κλειδιά νέου τύπου. Αυτά τα κλειδιά είναι κωδικοποιημένα και φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να καθίσταται αδύνατη η αντιγραφή τους.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας, έχει καλύτερα αποτελέσματα, όταν τοποθετηθεί σωστά στην πόρτα ασφαλείας σας. Εμπιστευτείτε το συνεργείο μας για την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς, με κλειδαριά ασφαλείας νέας τεχνολογίας, η οποία βρίσκεται στις προτάσεις του κατασκευαστή.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στην Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας σε μοναδικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές μας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button