ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟ

Για πάνω από τρεις δεκαετίες, η Alfino Door προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό στο Φάληρο και σε όλη την Αθήνα. Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στα προϊόντα μας, μας έχει καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο.

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας, προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέο στο χώρο για τις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας, ώστε να σας ενημερώνουμε και να σας συμβουλεύουμε κατάλληλα, για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το χώρο σας.

Συνεργαζόμαστε στενά με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ευρώπη για πόρτες ασφαλείας αλλά και τα παρελκόμενά τους, όπως είναι οι κλειδαριές ασφαλείας και τα πόμολα. Έτσι καταφέρνουμε να έχουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και να καλύπτουμε κάθε γούστο.

Σε αυτά τα πλαίσια, προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας στο Φάληρο με επένδυση από καπλαμά, laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμινίου, γυάλινες, λακαριστές – λάκα.

Σε αυτές εφαρμόσουμε κλειδαριές ασφαλείαςκλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender, για κάθε περίπτωση, στηριζόμενοι στο προσωπικό σας γούστο.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟ

Φτιαγμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ρομποτικές compact. Σχεδιασμένες με απόλυτη ακρίβεια, προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα για κάθε χώρο.

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι για κάθε νέα εξέλιξη στις θωρακισμένες πόρτες και σε ότι έχει να κάνει με τον τομέα μας, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε τον κάθε πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟ

Η Alfino Door, εκτός από ποιοτικές πόρτες ασφαλείας, προσφέρει το απαραίτητο και συμπληρωματικό κομμάτι για κάθε πόρτα, τις κλειδαριές ασφαλείας. Είναι αναγκαίο για την προστασία σας, να τοποθετούνται κλειδαριές ασφαλείας, που να ταιριάζουν στην πόρτα σας. Στην αντίθετη περίπτωση, θα είστε πιο ευάλωτοι στις επιθέσεις.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, είναι τελευταίας τεχνολογίας με κύλινδρο ασφαλείας που προστατεύονται από σύστημα defenter και δέχονται νέας τεχνολογίας κλειδιά.

Τα κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας που θα παραλάβετε, έρχοντιαι σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην μπορούν να αντιγραφούν, πέρα από την κατασκευαστική εταιρεία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τόσο οι πόρτες ασφαλείας, όσο και οι κλειδαριές ασφαλείας της εταιρείας μας, συνοδεύονται από πιστοποιήσεις κατά των διαρρήξεων, και πιστοποιήσεις που αφορούν την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της πόρτας ασφαλείας και συμπληρώνουν την καλαισθησία της, έρχονται και αυτά με πιστοποιήσεις για την ποιότητά τους, από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

Σε μια κλειδαριά ασφαλείας της εταιρείας μας, εντοπίζεται περασμένο το σύστημα defender, το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο και τον μπλοκάρει σε περίπτωση διάρρηξης.

Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα συνεργεία τοποθέτησης πορτών ασφαλείας, τα οποία αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν την πόρτα ασφαλείας που επιλέξετε στο χώρο σας, ακόμα και την ημέρα της αγοράς σας. Με το πέρας των εργασιών, θα παραλάβετε τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟ ΤΙΜΕΣ

Σε μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείαςγια κάθε χώρο, για κάθε γούστο και κάθε τσέπη. Επειδή στόχος μας, είναι να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη, φροντίζουμε να κρατούμε χαμηλά τις τιμές μας, χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

Αν και πάλι δεν μπορέσετε να αποπληρώσετε απευθείας το κόστος των αγορών σας, μπορείτε να κάνετε την επιλογή να μπείτε στο πρόγραμμα των άτοκων δόσεων, αρκεί να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπείτε στις σελίδες μας και ανακαλύψτε προσφορές για πόρτες ασφαλείας, σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε την πόρτα που ικανοποιεί τα γούστα και το χώρο σας.

Σε περίπτωση που τα χρώματα και οι διαστάσεις δεν ικανοποιούν το χώρο που θέλετε να την τοποθετήσετε, τότε μπορείτε να μας συμβουλευτείτε για την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας και κλειδαριά ασφαλείας, στα μέτρα σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button