ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αν ψάχνετε για ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για το χώρο σας, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Η Alfino Door βρίσκεται στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα, στην Αγία Παρασκευή και σε όλη την Αθήνα.

Τα χρόνια εμπειρίας μας και το ευρύ φάσμα πελατών μας, μας έχει καθιερώσει στο χώρο ως μια από τις καλύτερες εταιρείες. Γι αυτό κι εμείς, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε, προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέα εξέλιξη για τις πόρτες ασφαλείας κι έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

Όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής μας στο χώρο, διατηρούμε άψογη συνεργασία με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες πορτών και παρελκόμενων, της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έτσι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας στην Αγία Παρασκευή για να τοποθετήσετε στο χώρο σας.

Μπορείτε να επιλέξετε πόρτες ασφαλείας με επένδυση από καπλαμά, laminate, pvc, λούστρου, κλπ με πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, λάστιχα, πόμολα, τζάμια και ότι άλλο χρειάζεστε για το χώρο σας.

Εξειδικευμένα συνεργεία του προσωπικού μας, έρχονται την ημέρα αγοράς στο χώρο σας για την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας που διαλέξατε, χωρίς προβλήματα. Με το πέρας των εργασιών σας παραδίδουν την εγγύηση καλής λειτουργίας της.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στην έκθεσή μας θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ευρωπαϊκών προτύπων, ρομποτικές compact. Κομμένες και σχεδιασμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας, σας προσφέρουμε αξεπέραστη ποιότητα και καλαισθησία, για κάθε χώρο.

Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε τα πάντα για τις νέες εξελίξεις και τις θωρακισμένες πόρτες, ώστε να μπορούμε να σας συμβουλεύουμε σωστά για το χώρο σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Για την καλύτερη προστασία του χώρου σας, επιλέξτε να τοποθετήσετε κλειδαριές ασφαλείας σε κάθε πόρτα ασφαλείας που διαθέτετε. Οι κλειδαριές ασφαλείας θα πρέπει να “κουμπώνουν” ακριβώς με τις πόρτες ασφαλείας που έχετε στο χώρο σας.

Στην Alfino Door θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας για κάθε τύπο πορτών ασφαλείας. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση της κλειδαριάς ασφαλείας σε κάθε πόρτα ασφαλείας που μας ζητηθεί, πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις του κατασκευαστή.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε είναι τελευταίας τεχνολογίας και δέχονται κλειδιά νέου τύπου. Αυτό σημαίνει πως τα κλειδιά που θα παραλάβετε, είναι κωδικοποιημένα και συσκευασμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε πόρτα ασφαλείας και κλειδαριά ασφαλείας της Alfino Door, σας παραδίδεται με το ειδικό πιστοποιητικό που είναι κατά των διαρρήξεων. Σας προσφέρουμε επίσης πιστοποιητικά για την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση του οικήματός σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας, διαθέτουν πιστοποιημένο σύστημα defender, το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο και τον ακινητοποιεί σε περίπτωση παραβίασης της κλειδαριάς, ώστε να μην μπορεί να ανοίξει η πόρτα. Πόμολα, τζάμια και λοιπά προϊόντα που είναι υπεύθυνα για την καλαισθησία μιας πόρτας ασφαλείας, είναι και αυτά πιστοποιημένα για την ποιότητά τους, από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΙΜΕΣ

Τόσο οι πόρτες ασφαλείας, όσο και οι κλειδαριές ασφαλείας που διαθέτουμε, διακρίνονται για την καλαισθησία και την ποιότητά τους. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε, είναι οι χαμηλές μας τιμές. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε την πόρτα ασφαλείας και ότι άλλο θέλετε για το χώρο σας, χωρίς να ανησυχείτε για την τιμή αλλά και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας, κατανοώντας τις δυσκολίες των ημερών μας, σας προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής, με άτοκες δόσεις, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Έτσι, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να χαρεί την προστασία που τους προσφέρουν τα προϊόντα μας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μια πιο οικονομική λύση για το χώρο σας, μπορείτε να βρείτε στις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας. Εκεί θα συναντήσετε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε.

Αν βέβαια δεν ικανοποιούν το προσωπικό σας γούστο και τις διαστάσεις του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μια πόρτα ασφαλείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

[text_block id=3397 description=”PERIOXES”]
Μενού
Call Now Button
Shares