ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αν ψάχνετε για ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για το χώρο σας, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Η Alfino Door βρίσκεται στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα, στην Αγία Παρασκευή και σε όλη την Αθήνα.

Τα χρόνια εμπειρίας μας και το ευρύ φάσμα πελατών μας, μας έχει καθιερώσει στο χώρο ως μια από τις καλύτερες εταιρείες. Γι αυτό κι εμείς, θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε, προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέα εξέλιξη για τις πόρτες ασφαλείας κι έτσι μπορούμε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

Όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής μας στο χώρο, διατηρούμε άψογη συνεργασία με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες πορτών και παρελκόμενων, της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έτσι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας στην Αγία Παρασκευή για να τοποθετήσετε στο χώρο σας.

Μπορείτε να επιλέξετε πόρτες ασφαλείας με επένδυση από καπλαμά, laminate, pvc, λούστρου, κλπ με πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, λάστιχα, πόμολα, τζάμια και ότι άλλο χρειάζεστε για το χώρο σας.

Εξειδικευμένα συνεργεία του προσωπικού μας, έρχονται την ημέρα αγοράς στο χώρο σας για την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας που διαλέξατε, χωρίς προβλήματα. Με το πέρας των εργασιών σας παραδίδουν την εγγύηση καλής λειτουργίας της.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στην έκθεσή μας θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ευρωπαϊκών προτύπων, ρομποτικές compact. Κομμένες και σχεδιασμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας, σας προσφέρουμε αξεπέραστη ποιότητα και καλαισθησία, για κάθε χώρο.

Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε τα πάντα για τις νέες εξελίξεις και τις θωρακισμένες πόρτες, ώστε να μπορούμε να σας συμβουλεύουμε σωστά για το χώρο σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Για την καλύτερη προστασία του χώρου σας, επιλέξτε να τοποθετήσετε κλειδαριές ασφαλείας σε κάθε πόρτα ασφαλείας που διαθέτετε. Οι κλειδαριές ασφαλείας θα πρέπει να “κουμπώνουν” ακριβώς με τις πόρτες ασφαλείας που έχετε στο χώρο σας.

Στην Alfino Door θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας για κάθε τύπο πορτών ασφαλείας. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση της κλειδαριάς ασφαλείας σε κάθε πόρτα ασφαλείας που μας ζητηθεί, πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις του κατασκευαστή.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε είναι τελευταίας τεχνολογίας και δέχονται κλειδιά νέου τύπου. Αυτό σημαίνει πως τα κλειδιά που θα παραλάβετε, είναι κωδικοποιημένα και συσκευασμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε πόρτα ασφαλείας και κλειδαριά ασφαλείας της Alfino Door, σας παραδίδεται με το ειδικό πιστοποιητικό που είναι κατά των διαρρήξεων. Σας προσφέρουμε επίσης πιστοποιητικά για την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση του οικήματός σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας, διαθέτουν πιστοποιημένο σύστημα defender, το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο και τον ακινητοποιεί σε περίπτωση παραβίασης της κλειδαριάς, ώστε να μην μπορεί να ανοίξει η πόρτα. Πόμολα, τζάμια και λοιπά προϊόντα που είναι υπεύθυνα για την καλαισθησία μιας πόρτας ασφαλείας, είναι και αυτά πιστοποιημένα για την ποιότητά τους, από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΙΜΕΣ

Τόσο οι πόρτες ασφαλείας, όσο και οι κλειδαριές ασφαλείας που διαθέτουμε, διακρίνονται για την καλαισθησία και την ποιότητά τους. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε, είναι οι χαμηλές μας τιμές. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε την πόρτα ασφαλείας και ότι άλλο θέλετε για το χώρο σας, χωρίς να ανησυχείτε για την τιμή αλλά και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας, κατανοώντας τις δυσκολίες των ημερών μας, σας προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής, με άτοκες δόσεις, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Έτσι, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να χαρεί την προστασία που τους προσφέρουν τα προϊόντα μας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μια πιο οικονομική λύση για το χώρο σας είναι οι προσφορές για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας. Εκεί θα συναντήσετε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε.

Αν βέβαια δεν ικανοποιούν το προσωπικό σας γούστο και τις διαστάσεις του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μια πόρτα ασφαλείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Γιατί είναι σημαντική η πόρτα ασφαλείας;

Συχνά, οι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράσουν μια πόρτα ασφαλείας όταν μεταβαίνουν σε νέο σπίτι, αλλά το ξεχνούν εύκολα λόγω άλλων υποχρεώσεων. Περνάει ένας μήνας και πολύ σύντομα έχει περάσει ένας χρόνος που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του σπιτιού τους με το να μην έχουν πόρτα ασφαλείας. Μόνο μετά από μια απρόβλεπτη διάρρηξη συνειδητοποιούν ότι θα έπρεπε να έχουν εγκαταστήσει μια πόρτα ασφαλείας αμέσως μόλις μετακομίσουν στο σπίτι τους.

Ωστόσο, μέχρι τότε, είναι πολύ αργά! Τέτοιες καταστάσεις προκύπτουν συχνά επειδή οι άνθρωποι δεν κατανοούν πόσο σημαντικές είναι οι πόρτες ασφαλείας και ο σκοπός τους που είναι να προστατεύσουν την περιουσία τους, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είναι εύκολος στόχος. Μπορεί να ζείτε στην πιο ασφαλή περιοχή της Αθήνας, όπως θεωρείται η Αγία Παρασκευή, και να νομίζετε ότι το σπίτι σας δεν χρειάζεται.

Ωστόσο, οι διαρρήκτες είναι απρόβλεπτοι και επιτίθενται όταν οι άνθρωποι δεν το περιμένουν. Επομένως, είναι καλύτερο να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι μετά!

Έχει σημασία η διαδικασία εγκατάστασης πόρτας ασφαλείας στην Αγία Παρασκευή;

Ναι φυσικά! Η εγκατάσταση είναι εξίσου απαραίτητη με την αγορά μιας καλής ποιοτικής πόρτας ασφαλείας. Εάν η εγκατάσταση δεν γίνει με τον σωστό τρόπο και η πόρτα ασφαλείας σας δεν έχει στερεωθεί καλά, θα μπορούσε να είναι αναποτελεσματική για να κρατήσετε μακριά τους διαρρήκτες. Είναι απαραίτητο πρώτα να σκεφτείτε πού ακριβώς θέλετε να εγκαταστήσετε την πόρτα ασφαλείας σας και θα ήταν προτιμότερο να την εγκαταστήσει ένας εξειδικευμένος τεχνικός της Alfino Door.

Με λίγα λόγια, οι πόρτες ασφαλείας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο να κρατούν μακριά τους εισβολείς. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων και της περιουσίας σας με το να μην εγκαταστήσετε μια πόρτα ασφαλείας. Όχι μόνο πρέπει να αγοράσετε μία από την Alfino Door, αλλά και να βεβαιωθείτε ότι έχει εγκατασταθεί με τον σωστό τρόπο.

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια πόρτα ασφαλείας για το σπίτι σας, μπορεί να υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πλημμυρίζουν το μυαλό σας, ειδικά επειδή είναι μια επένδυση. Για να διασφαλίσετε ότι παίρνετε τη σωστή απόφαση, είναι σημαντικό να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις.

Μπορείτε να ανατρέξετε στις πιο συνήθεις ερωτήσεις που έχουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού πριν κάνουν μια αγορά ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας θέτοντας τα δικά σας ερωτήματα. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε στο κατάστημά μας Ψαρών 22Α – Αθήνα (Πλησίον του σταθμού ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button