ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ PVC ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ PVC ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε μια ανοδική πορεία προτίμησης των καταναλωτών στην επιλογή του PVC ως προϊόντος επένδυσης των πορτών ασφαλείας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το PVC είναι ένα οικονομικό υλικό που διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά όπως το ότι δεν χαράζεται εύκολα, το χρώματά του είναι ανεξίτηλα, παρουσιάζει μια ομοχρωμία και μία ομοιομορφία στο αποτέλεσμα της εμφάνισής του και συμφωνεί απόλυτα με αυτό που έχετε επιλέξει από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα και θα ξέρετε πως θα μείνει αναλλοίωτο στο πέρας του χρόνου.

Κάτι ακόμη που κάνει την επένδυση PVC να ξεχωρίζει συγκριτικά με τα υπόλοιπα είδη επενδύσεων πορτών ασφαλείας είναι ότι μπορεί να επενδυθεί μαζί και το λούκι που δημιουργεί η φρέζα, σχηματίζοντας το σχέδιο.

To PVC επιλύει όλα τα γνωστά προβλήματα που παρουσιάζουν οι λουστραρισμένες επενδύσεις από το στάδιο της επιλογής, της κατασκευής, του χρόνου παράδοσης και  της διάρκειας, αλλά θα μας εξοικονομήσει και χρήματα καθότι αποτελεί μια οικονομική επιλογή για τις επενδύσεις πορτών ασφαλείας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ALFINO DOOR ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΕΣ ΜΕ PVC

  • Οι επενδύσεις PVC διατίθενται σε 8 υπέροχα χρώματα και είναι πιο ανθεκτικές σε γρατσουνιές και χτυπήματα από οποιαδήποτε άλλη επένδυση που διαθέτει καπλαμά.
  • Προτείνονται και για χώρους εξωτερικούς όπως για παράδειγμα σε πόρτες ασφαλείας κεντρικών εισόδων, αρκεί όμως να μην είναι εκτεθειμένες σε βροχή και ήλιο.
  • Επίσης διατίθενται σε πάρα πολλά σχέδια παντογράφου και χειροποίητα.
  • Τα λούκια στα σχέδια παντογράφου είναι ντυμένα με το καπλαμά με αποτέλεσμα να μην είναι εκτεθειμένο το MDF, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις του FOIL και του φυσικού καπλαμά (λούστρου).
  • Οι πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις plm παραδίδονται σε περίπου μια εβδομάδα. Είναι όμορφες και αν διαθέτετε κάτι παραπάνω σε χρήματα σας τις συνιστούμε.

Το έμπειρο συνεργείο της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας Alfino Door διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία ώστε να σας προτείνει αλλά και να κάνει την τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας για τον προσωπικό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button