ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Alfino Door δραστηριοποιείται στο χώρο των πορτών ασφαλείας για πάνω από τρεις δεκαετίες. Όλα αυτά τα χρόνια, εξυπηρετεί κάθε συνοικία της Αθήνας αλλά και την περιοχή στον Άγιο Δημήτριο, γνωστό και ως Μπραχάμι.

Στην περίοδο των 30 χρόνων, έχει αναπτύξει πλούσιο πελατολόγιο που περιλαμβάνει τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες αλλά και δημόσιους φορείς. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, αποτελούν για μας την καλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Για αυτό κι εμείς δεν επαναπαυόμαστε και φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας, μαθαίνοντας κάθε νέα τεχνολογία πάνω στο αντικείμενο, ώστε να  μπορούμε να εξυπηρετούμε τον πελάτη, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Έχουμε άψογη συνεργασία με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες πορτών ασφαλείας στην Ευρώπη και τις καλύτερες κατασκευαστικές για πόμολα, τζάμια για τις πόρτες ασφαλείας και για κάθε υλικό που χρησιμοποιούμε. Έτσι έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στο κοινό μια πλήρη γκάμα σε υλικά για να κατασκευάσει την πόρτα ασφαλείας που ταιριάζει στο χώρο του.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που βρίσκονται στην έκθεση και στον ιστότοπό μας, είναι άρτια κατασκευασμένες απότελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας που θα βρείτε σε εμάς, είναι κατασκευασμένη με λεπτούς χειρισμούς και ποιοτικά υλικά, ώστε να δίνει άριστο αποτέλεσμα τόσο σε ποιότητα, όσο και σε καλαισθησία, καλύπτοντας έτσι κάθε απαιτητικό γούστο.

Το προσωπικό της εταιρείας μας, δε σταματά να ενημερώνεται για θέματα ασφαλείας του σπιτιού και τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ώστε να μπορεί να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές σε καθέναν που τις χρειάζεται.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Οι κλειδαριές ασφαλείας μαζί με τις πόρτες ασφαλείας στον Άγιο Δημήτριο, είναι το τέλειο σετ για να αισθάνεστε προστατευμένοι στο χώρο σας. Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας κλειδαριές ασφαλείας, που εφάπτονται άριστα στην πόρτα σας.

Η κλειδαριά ασφαλείας που θα αποκτήσετε από εμάς, σετάρεται επίσης με μια τετράδα ή πεντάδα κλειδιών νέου τύπου, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα κλειδιά αυτά είναι κωδικοποιημένα και σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην είναι αντιγράψιμα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σας δίνουμε πιστοποιήσεις πορτών ασφαλείας για κάθε πόρτα που θα αποκτήσετε από εμάς. Αυτές αφορούν την προστασία από διαρρήξεις, την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση του χώρου σας.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την ολοκλήρωση της κατασκευής μιας πόρτας ασφαλείας, όπως τα πόμολα και τα χερούλια, έρχονται και αυτά με πιστοποιητικά για την ποιότητά τους, από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

Συνεργαζόμενα συνεργεία που έρχονται στο χώρο σας για την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας, με το τέλος των εργασιών τους, σας δίνουν εγγύηση καλής λειτουργίας της πόρτας σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές που θα βρείτε στο κατάστημά μας για τις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Φροντίζουμε όλα αυτά τα χρόνια να διατηρούμε καλή σχέση ποιότητας και τιμής, σε κάθε μας προϊόν.

Στην περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής του κόστους της επιλογής σας, η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής με την κάρτα σας και με άτοκες δόσεις. Έτσι, ο καθένας θα μπορεί να προμηθευτεί ποιοτικές πόρτες ασφαλείας, για τον προσωπικό του χώρο.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Στις σελίδες μας θα ανακαλύψετε τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας, σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Οι πόρτες αυτές δε στερούνται σε ποιότητα, και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για την αισθητική κάθε χώρου.

Αν δε βρήκατε κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες του χώρου σας, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά, ανάλογη των απαιτήσεών σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button