ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας της Alfino Door είναι πιστοποιημένες σε μεθόδους παραβίασης σύμφωνα με το σύνολο κανόνων και κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ENV1627-1. Κάθε πόρτα συνοδεύεται και από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Πέρα από την παραβίαση έχουν πιστοποιηθεί και για αντοχή στον αέρα (κατηγορία Α) και/ή στο νερό (κλάση Ε). Δηλαδή οι συγκεκριμένες πόρτες έχουν περάσει τα τεστ δοκιμής της διέλευσης αέρα ή νερού. Οι δοκιμές γίνονται σε ευρωπαικά αναγνωρισμένα εργαστήρια και συνοδεύονται από τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα UNI EN 42 (αέρας) και UNI EN 86 (νερό).

Πιο συγκεριμένα:

  • Επίδοση σε αντοχή αντιδιάρρηξης: Σύμφωνα με τα πρότυπα αναφοράς ENV1627-28-29-30 οι πόρτες ασφαλείας μας πιστοποιούνται με κλάση 3, 4, 5 (Class 3, Class 4, Class 5).
  • Θερμική διάδοση – Ενεργειακά χαρακτηριστικά πόρτας: Αγοράζοντας μια πόρτα ασφαλείας από την Alfino Door μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά την ενεργειακή κατανάλωση του χώρου μας. Όταν ο συντελεστής θερμομόνωσης Κ είναι χαμηλός έχουμε καλύτερη θερμομόνωση. Επομένως σύμφωνα με τα πρότυπα αναφοράς EN 10077-1 EN 10077-2 EN 14351-1, ο συντελεστής κυμαίνεται από 2,2 έως 0,9 W / m2 K.
  • Ηχομόνωση: Οι πόρτες ασφαλείας που διαθέτουμε είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα αναφοράς EN 717-1 EN 140-3 από 35 dB έως 43 dB.
  • Διαπερατότητα αέρα: Σύμφωνα με τα πρότυπα EN 1026 – EN 12207 έχουμε κατηγορίες 2,3,4.
  • Υδατοστεγανότητα: Σύμφωνα με τα πρότυπα EN 1027 – EN 12208 έχουμε έως την κατηγορία 8Α.
  • Αντοχή στον άνεμο: Σύμφωνα με το πρότυπο EN 12210 – EN 12211 κατηγορία C 5.

 

Σημείωση: Οι πιστοποιήσεις ισχύουν και μπορούν να αποδώσουν τις πραγματικές δυνατότητες της πόρτας υπό την προϋπόθεση ότι έχει τοποθετηθεί σωστά από εξειδικευμένο συνεργείο και με βάση τους κανόνες, τις μεθόδους, το εγχειρίδιο και τις συμβουλές του κατασκευαστή.

Σε ότι αφορά τις πιστοποιήσεις των πορτών πυρασφαλείας αυτές χορηγούνται στον κατασκευαστή, μετά από την τήρηση αυστηρών standard αντοχής στη φωτιά.

Οι πόρτες τοποθετούνται σε ειδικό κλίβανο όπου αναπαράγονται συνθήκες πυρκαγιάς και στην ουσία υπόκεινται σε επίθεση φωτιάς κατά τη διάρκεια της οποίας αξιολογείται η συμπεριφορά τους και η αντίσταση τους στις συνθήκες αυτές. Όλα αυτά γίνονται σε εργαστήρια στην Ευρώπη τα οποία είναι διαπιστευμένα και από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ).

Στην Alfino Door σας επιδεικνύουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον χώρο σας συνδυάζοντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στην πιο συμφέρουσα τιμή.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μενού
Shares
Call Now Button