ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η Alfino Door δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο που ασχολείται με τις πόρτες ασφαλείας. Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος, μας έχει καθιερώσει στο χώρο.

Ενημερωνόμαστε καθημερινά, για κάθε νέα εξέλιξη στις πόρτεςασφαλείας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στον κάθε πελάτη τις γνώσεις μας και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα μας.

Οι κατασκευαστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ελλάδα και είναι κορυφαίες στο είδος τους. Έτσι καταφέρουμε να έχουμε στην έκθεσή μας πόρτες ασφαλείας που δε ρίχνουν στο ελάχιστο τα στάνταρτ μας και μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στο κοινό μας, αξεπέραστη ποιότητα αλλά και αισθητική σε κάθε μας δημιουργία.

Έχοντας μεγάλο κύκλο σε συνεργαζόμενες εταιρείες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας.

Έτσι, προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας στη Γλυφάδα, με επενδύσεις διάφορων υλικών όπως είναι το laminate και το pvc και πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, και πολλά άλλα.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στην εταιρεία μας, είναι ρομποτικές compact και κατασκευάζονται με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Σύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα πορτών, έχουν μεριμνήσει για την ακρίβεια στην κοπή τους, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας με ότι έχει να κάνει με τις θωρακισμένες πόρτες, ώστε να μπορούμε να είμαστε μπροστά στις εξελίξεις και να εξυπηρετούμε τον πιο απαιτητικό πελάτη και να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας. Το ευχαριστημένο κοινό μας, εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας της εταιρίας μας, φέρουν αντιδιαρρηκτικά, ηχομονωτικά και θερμομονωτικά πιστοποιητικά. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή τουςφέρουν επίσης πιστοποιήσεις από τις κατασκευές εταιρείες που τα προμηθευόμαστε.

Οι κλειδαριές ασφαλείας  χρησιμοποιούν σύστημα defender το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο και μπλοκάρει το ξεκλείδωμα, σε περίπτωση διάρρηξης. Οι κλειδαριές ασφαλείαςξεκλειδώνουν με κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας με κάρτα ιδιοκτησίας για να μην μπορούν να αντιγραφούν από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας, αναλαμβάνει το έμπειρο προσωπικό μας. Στο τέλος των εργασιών, θα έχετε στην κατοχή σας και τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΙΜΕΣ

Στην Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στη Γλυφάδα, σε οικονομικές τιμές, όλο το χρόνο. Παρά τις χαμηλές τιμές μας, κρατάμε τις κατάλληλες ισορροπίες, ώστε να μην υπάρξει μείωση στην ποιότητα τόσο των υλικών, όσο και της κατασκευής μιας πόρτας ασφαλείας.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρωματισμούς για τις πόρτες ασφαλείας οι οποίες θα σας εκπλήξουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε κάποιο σχέδιο που θα ταιριάζει και στο δικό σας χώρο και θα ικανοποιεί τα δικά σας γούστα.

Στην περίπτωση που κάποιος είναι οικονομικά ασθενέστερος, η Alfino Door φροντίζει να δίνει επιλογές και ευκολίες αποπληρωμής για κάθε τσέπη. Παράδειγμα, μπορείτε να μπείτε στο πρόγραμμα για άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικών καρτών.

Έτσι ο καθένας μπορεί να απολαμβάνει την ασφάλεια του σπιτιού του και την αξιοπιστία που προσφέρουν οι πόρτες ασφαλείας της Alfino Door.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στις σελίδες μας, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Οι πόρτες ασφαλείας που βρίσκονται σε προσφορά, δεν πρέπει να σας ανησυχούν διότι δε στερούνται ποιότητας ή καλαισθησίας. Μια επίσκεψη στον εκθεσιακό μας χώρο στην Αθήνα, θα σας πείσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά για πόρτες ασφαλείας, σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου σας και τις λοιπές ανάγκες σας. Το προσωπικό μας θα αναλάβει να μελετήσει τις προτάσεις σας και να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση για το χώρο σας.

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε την περιοχή της Γλυφάδας, αλλά και ολόκληρης της Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button