ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Με την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας από την Alfino Door σας παραδίδεται από το εξειδικευμένο συνεργείο μας το αντίστοιχο έγγραφο εγγύησης καλής λειτουργίας της πόρτας, ενώ παράλληλα σας γίνεται και μια παρουσίαση γύρω από τη σωστή χρήση της και τις λειτουργίες της. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας που απαιτεί εξοικείωση για να μπορείτε να το χαίρεστε καθημερινά.

Η εγγύηση δεν είναι απλά ένα έγγραφο που παραδίδουμε στον πελάτη, αλλά μια δέσμευση για εμάς, σε εξαιρετικά σπάνια περίπτωση δυσλειτουργίας, να ανταποκριθούμε άμεσα και δωρεάν. To after sales service μας είναι άψογο και υψηλής ποιότητας.

Προσέξτε τις εταιρείες που δίνουν εγγύηση εφόρου ζωής γιατί σε πολλές περιπτώσεις ο στόχος είναι να προκαλέσουν τον εντυπωσιασμό του καταναλωτή και να τραβήξουν την προσοχή από τη σωστή αναζήτηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας εκτός από την τοποθέτηση πόρτα ασφαλείας αναλαμβάνει και την τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας ώστε να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια του χώρου σας και να αφήσετε του διαρρήκτες έξω από αυτόν. Η επιλογή της κλειδαριάς ασφαλείας γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια.

Γι αυτό τον λόγο η ομάδα μας που είναι άρτια καταρτισμένη αναλαμβάνει να σας προτείνει την κατάλληλη κλειδαριά για εσάς που να ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα ασφαλείας σας.

Οι θωρακισμένες πόρτες της εταιρείας μας είναι σχεδιασμένες για μακρόχρονη χρήση και δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη συντήρηση. Είναι άριστης ποιότητας και το design τους ξεχωρίζει. Θα βρείτε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και υλικών για να ταιριάξει απόλυτα στον χώρο σας.

Βέβαια, σε εμάς θα βρείτε πόρτες πυρασφάλειας οι οποίες συνοδεύονται από το αντίστοιχο γραπτό πιστοποιητικό σύμφωνα με το τελευταίο Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1634-1. Διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις τυποποιημένες και μη σε χώρους όπου απαιτείται πυροπροστασία όπως είναι εργοστάσια, βιομηχανικοί χώροι, λεβητοστάσια και πολλά άλλα.

Σε κάθε περίπτωση διαθέτουμε συγκεκριμένο συνεργείο για τεχνική υποστήριξη – service, το οποίο μπορεί να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει ανά πάσα στιγμή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ALFINO DOOR:

Μενού
Shares
Call Now Button