ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Laminate: Οι επενδύσεις laminate – foil είναι πανέμορφες και διατίθενται σε έντεκα χρώματα και σε δεκάδες σχέδια παντογράφου κλασικά ή μοντέρνα με στοιχεία inox. Οι επενδύσεις laminate είναι για οικονομικές πόρτες ασφαλείας αλλά εξίσου αποτελεσματικές.

Pvc: Οι επενδύσεις pvc – plm είναι πολύ ποιοτικές και ανθεκτικές στα χτυπήματα και τις γρατζουνιές. Διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις του ξύλου, σε λευκό, καθώς και σε διάφορα άλλα χρώματα. Προσφέρονται σε πολλά σχέδια χειροποίητα και παντογράφου και η διαφορά τους με τις υπόλοιπες επενδύσεις είναι ότι τα λούκια τους είναι ντυμένα με καπλαμά. Είναι ιδανικές στην περίπτωση που έχετε κάποιο κατοικίδιο γιατί όπως είπαμε είναι πιο ανθεκτικές και λιγότερο ευαίσθητες.

Λούστρου: Οι επενδύσεις ξύλου – φυσικού καπλαμά – λούστρου είναι κατασκευασμένες από φυσικό καπλαμά ξύλου, ισόβενο αρίστης ποιότητας και λούστρο επίπλου δύο συστατικών με προεργασία. Προσφέρονται σε καπλαμάδες ανιγκρέ, δρυς, κερασιά, οξιά, μαόνι και σε πολλές αποχρώσεις ανά είδος. Οι πορτες ασφαλειας με αυτές τις επενδύσεις είναι πραγματικά σαν έπιπλο.

Λάκα: οι επενδύσεις λακα – mdf παράγονται σε ότι σχέδιο επιθυμούμε και διατίθενται σε όλα τα χρώματα της σειράς ral και φυσικά σε λευκό.

Αλουμινίου: Οι πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις αλουμινίου διατίθενται σε λευκό, σε όλα τα χρώματα της σειράς ral, σε διάφορες αποχρώσεις απομίμησης ξύλου και με inox λεπτομέρειες για πιο μοντέρνες περιπτώσεις.

Κόντρα πλακέ θαλάσσης: Οι θωρακισμένες πόρτες με επενδύσεις κόντρα πλακέ θαλάσσης βγαίνουν σε όλα τα χρώματα της σειράς ral, σε λευκό λάκα, σε όλες τις αποχρώσεις ξύλου και στην κορυφαία ποιότητα υλικού μουρίκη. Ιδανικές για εξωτερικές συνθήκες και κατάλληλες ακόμη και για περιπτώσεις σπιτιών που βρίσκονται στη θάλασσα η ψηλά στο βουνό, σε περιοχές δηλαδή με αυξημένα ποσοστά υγρασίας.

Deluxe: Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με γυάλινες επενδύσεις deluxe σε όλα τα χρώματα της σειράς RAL και σε λευκό. Inox φάσα στo κέντρο της πόρτας για όποιον το επιθυμεί και επίσης inox διακοσμητικό κάσωμα και εξωτερικά περβάζια κατ’ επιλογήν. Επιλέξτε πόρτες ασφαλείας Deluxe και δώστε έναν αέρα αρχοντικό στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button