ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Alfino Door βρίσκεται στο χώρο για πάνω από 30 χρόνια, εμπορευόμενη ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στην Αρτέμιδα και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο στην Αρτέμιδα και σε ολόκληρη την Αττική. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο που αφορά οικιακούς και ιδιωτικούς φορείς.

Όντας η καλύτερη εταιρεία στο χώρο, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέο που αφορά τις πόρτες ασφαλείας και την ασφάλεια του χώρου σας. Συνεργαζόμαστε άρτια με κορυφαίες Ευρωπαϊκές κατασκευαστικές εταιρείες, ώστε να σας προσφέρουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Ο κύκλος των συνεργατών μας είναι τεράστιος, έτσι δημιουργήσαμε μια πλήρη γκάμα υλικών, τα οποία μπορεί ο κάθε πελάτης να χρησιμοποιήσει για να φτιάξει την πόρτα ασφαλείας που πάντα ήθελε. Μπορεί να διαλέξει την επένδυση της πόρτας ασφαλείας ( φυσικό καπλαμά, laminate, pvc, και άλλα), κλειδαριές ασφαλείας, defender, λάστιχα, πόμολα και πολλά άλλα.

Όλες οι πόρτες ασφαλείας που έχουμε στη διάθεσή μας, είναι πιστοποιημένες από τους κατάλληλους φορείς, με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις, που κάθε τέτοιου είδους πόρτα το χρειάζεται. Επιπροσθέτως, φέρουν την εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας, η οποία παραδίδεται με το πέρας της τοποθέτησης, από το ειδικό συνεργείο.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Στην Alfino Door θα βρείτε επίσης υψηλής αισθητικής θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας για κάθε χώρο. Οι θωρακισμένες πόρτες είναι κατασκευασμένες από σύγχρονα μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας.

Ο σχεδιασμός και η κοπή τους γίνεται με απόλυτη ακρίβεια και αυτό φαίνεται στο τελικό, αποτέλεσμα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Κάθε πόρτα ασφαλείας, προσφέρει τη μέγιστη προστασία στο χώρο σας, όταν συνοδεύεται από μια κλειδαριά ασφαλείας. Οι κλειδαριές ασφαλείας, όταν εφάπτονται επακριβώς στην υποδοχή της πόρτας ασφαλείας, φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς ασφαλείας με νέα κλειδαριά ασφαλείας Alfino Door. Όλες μας οι κλειδαριές ασφαλείας είναι τελευταίας τεχνολογίας με σύστημα προστασίας defender και ειδικά κλειδιά για την απόλυτη ασφάλειά σας.

Το σύστημα defender προστατεύει τον κύλινδρο ασφαλείας, ακινητοποιώντας τον σε περίπτωση παραβίασης. Επίσης διαθέτει επισκληρυμένο ατσάλι, ώστε να μη σπάσει στην περίπτωση διάρρηξης. Τα κλειδιά ασφαλείας που δέχονται, φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας και είναι κωδικοποιημένα με τρόπο που δύσκολα αντιγράφονται.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι χαμηλές μας τιμές για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, θα σας εκπλήξουν. Όλα αυτά τα χρόνια, διατηρούμε χαμηλά τις τιμές μας, ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε να χαρεί την ασφάλεια που του προσφέρουν τα προϊόντα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε την πόρτα ασφαλείας στην Αρτέμιδα που θέλετε και οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί, σχετικά με τα προϊόντα μας. Εμείς θα είμαστε εκεί, για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button