ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

Η Alfino Door είναι μια εταιρεία που εμπορεύεται ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για πολλά χρόνια στην Κηπούπολη και σε κάθε γωνιά της Αττικής. 30 χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο πιστοποιεί την ποιότητα των προϊόντων της.

Συνεργάζεται με κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρίες για να μπορεί να προσφέρει στο κοινό της, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, σε κάθε περίπτωση. Ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να επιλέξει μέσα από πλήθος από πόρτες ασφαλείας στην Κηπούπολη και να κάνει δική του, αυτήν που συμφωνεί με το προσωπικό του γούστο.

Κάθε πόρτα ασφαλείας που θα φύγει από την έκθεσή μας, φέρει μαζί της τα κατάλληλα πιστοποιητικά και την εγγύηση καλής της λειτουργίας.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

Στη διάθεσή μας βρίσκονται θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, σχεδιασμένες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Είναι ρομποτικές, κόμπακτ και κατασκευασμένες από υπερσύγχρονα μηχανήματα, με μεγάλη ακρίβεια.

Έτσι, έχουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, που καλύπτουν την αισθητική κάθε χώρου.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

Σας προτείνουμε την ενσωμάτωση κλειδαριάς ασφαλείας σε κάθε πόρτα ασφαλείας που τοποθετείται στο χώρο σας. Αν ήδη έχετε πόρτες ασφαλείας, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλιών με νέες κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι αυθεντικές και διαθέτουν σύστημα defender το οποίο προστατεύει τον κύλινδρο από πιθανή διάρρηξη. Σε αυτές χρησιμοποιούνται κλειδιά ασφαλείας νέου τύπου, κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, για να αποκλείεται η περίπτωση αντιγραφής.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στις προσφορές μας, θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας, για κάθε γούστο και κάθε χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή πόρτα ασφαλείας για το χώρο σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button