ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

Τα χειροποίητα σχέδια έχουν διάφορες κατηγορίες:

Η πρώτη κατηγορία σχεδίων είναι ο συνδυασμός μασίφ ξύλινων καδρέτων και φυσικών καπλαμάδων από ταμπλάδες που είναι αρίστης ποιότητας.

Η δεύτερη κατηγορία, αποτελείται από το συνδυασμό αντίθετων νερών, κάθετων και οριζόντιων με κολλητούς ταμπλάδες, που κάνουν το ξύλο να έχει μια πιο ενδιαφέρουσα όψη. Τα νερά που κάνει το ξύλο και στις δύο περιπτώσεις είναι ισόβενα (ακτινική κατεύθυνση ινών) ή φαρδύβενα (εφαπτομενική κατεύθυνση ινών). Τα ισόβενα ή αλλιώς ετήσιος δακτύλιος, περιλαμβάνει το πρώιμο ξύλο, αλλά και το όψιμο ξύλο,  είναι πιο ομοιόμορφα,  ενώ τα φαρδύβενα ( ή πίκουρα ή επίκουρα) είναι άνισα κατανεμημένα επάνω στην επιφάνεια της επένδυσης.

Στην τρίτη κατηγορία,  είναι οι καπλαμάδες σε συνδυασμό με στοιχεία inox. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να  κάνουμε με ένα πάντρεμα του κλασικού με του μοντέρνου στοιχείο, γεγονός που κάνει το σχέδιο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ;

Είναι επεξεργασμένα με βαφή λούστρου δύο συστατικών με προεργασία και διατίθενται σε δύο διαστάσεις πάχους, 7mm και 13mm. Είναι κατασκευασμένα από έμπειρους τεχνίτες επιπλοποιούς, που έχουν δουλέψει με μεράκι, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επιπλοποιίας.

Υπάρχει ευρεία γκάμα κλασικών, διαχρονικών και μοντέρνων χειροποίητων σχεδίων. Θα τα βρείτε σε καπλαμάδες από pvc, φυσικό και τεχνητό ξύλο, κόντρα πλακέ, μουρίκι, για να καλύψουν έτσι,  την ανάγκη για καλή αισθητική του χώρου, του πιο απαιτητικού πελάτη. Το υπόστρωμα των χειροποίητων επενδύσεων είναι από άριστης ποιότητας mdf, εξαιρετικής υφής και αντοχής.

Οι πόρτες ασφαλείας με χειροποίητα σχέδια έχουν ναι μεν υψηλότερο κόστος, αλλά προσδίδουν άλλη αίσθηση στο χώρο τονίζοντας τη λεπτομέρεια και την ομορφιά. Είναι πιο φινετσάτες και αριστοκρατικές. Ο ρόλος των πορτών ασφαλείας δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία και την ασφάλεια του σπιτιού μας, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς στολίζοντας το χώρο.

Μπορείτε να πάρετε ιδέες για πόρτες με σχέδιο που έχουμε στη διάθεσή μας, κοιτώντας την παρακάτω γκαλερί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Call Now Button