ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η Alfino Door είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας του σπιτιού για πολλά χρόνια. Πάνω από 30 χρόνια τώρα,  προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε οικιακό αλλά και επαγγελματικό χώρο, στη Νέα Σμύρνη και σε όλη την Αθήνα.

Τα χρόνια εμπειρίας μας και η εμπιστοσύνη που μας δίνετε, μας έχουν καθιερώσει στο χώρο. Γι αυτό κι εμείς φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο και στις πόρτες ασφαλείας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε κάθε μέρα, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα για κάθε χώρο, εξυπηρετώντας με σεβασμό και υπευθυνότητα, ακόμα και τον πιο δύσκολο πελάτη.

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και οι ελληνικές που συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρουν υψηλά στάνταρτ, με αποτέλεσμα να δίνουμε στο κοινό μας ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στη Νέα Σμύρνη,  αξεπέραστης αισθητικής.

Έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών, καταφέραμε να έχουμε στην κατοχή μας, μια ευρεία γκάμα προϊόντων που σχετίζονται με τις πόρτες ασφαλείας.

Έτσι, προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας σε πολλά σχέδια πορτών, με επένδυση από laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, και πολλά άλλα. Σε μας ακόμα θα βρείτε πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που έχουμε στη διάθεσή μας, είναι ρομποτικές compact. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, από υπερσύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα πορτών, τα οποία αναλαμβάνουν την κοπή και το σχεδιασμό με μεγάλη ακρίβεια, προκειμένου να προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα, σε κάθε πόρτα.

Βελτιώνουμε καθημερινά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς ενημερωνόμαστε για κάθε νέα εξέλιξη στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη για τις υπηρεσίες μας. Έτσι συνεχίζουμε να διευρύνουμε το πελατολόγιό μας, το οποίο περιλαμβάνει τόσο πελάτες οικιακού, όσο και επαγγελματικού επιπέδου, εξυπηρετώντας ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας της εταιρίας μας, συνοδεύονται με πιστοποιητικά κατά των διαρρήξεων, της ηχορύπανσης αλλά και της αθέμιτης  θερμοκρασίας (μεγάλη ζέστη ή πολύ κρύο). Οι κατασκευαστικές εταιρίες των υλικών που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή μιας πόρτας ασφαλείας, φέρουν και αυτά τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

Οι κλειδαριές ασφαλείας διαθέτουν σύστημα defender που μας γλυτώνουν από παραβιάσεις και συνοδεύονται με σφραγισμένα και κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας, τα οποία φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να αντιγραφούν από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Η πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξετε, τοποθετείται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό αμέσως μετά την αγορά σας, ενώ στο τέλος θα κρατάτε στα χέρια σας τη χρυσή εγγύηση που σας διαβεβαιώνει για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΙΜΕΣ

Στην Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, που συνδυάζουν την άριστη ποιότητα των υλικών και κατασκευής, με τις οικονομικές τιμές. Οι τιμές μας παραμένουν σταθερά χαμηλές σε όλες τις πόρτες και όλα μας τα προϊόντα.

Η εταιρεία μας προσφέρει ευκολίες στην αποπληρωμή, προσφέροντας άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικών καρτών. Κάθε ένοικος πλέον, μπορεί να απολαύσει την ασφάλεια που του προσφέρουν οι αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας της Alfino Door.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας στις πόρτες ασφαλείας μέσω του site μας ή επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε πιο οικονομικές πόρτες ασφαλείας που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις άλλες και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε οίκημα, εργοστάσιο ή άλλον επαγγελματικό χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά για πόρτες ασφαλείας, σύμφωνα με τις δικές σας διαστάσεις και πρότυπα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα μελετήσει την επιθυμία σας και θα σας δώσει την καλύτερη λύση για το δικό σας χώρο.

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα σημεία της Νέας Σμύρνης αλλά και τη λοιπή Αθήνα, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button