ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Θέλετε να προστατεύσετε το χώρο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Η Alfino Door, σας δίνει τη λύση με πόρτες ασφαλείας στα Εξάρχεια, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, ειδικές για κάθε χώρο. Βρίσκεται κοντά μας για πάνω από 30 χρόνια, έχοντας εξυπηρετήσει αρκετούς πελάτες στα Εξάρχεια και στην υπόλοιπη Αττική.

Έχει καλή συνεργασία με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες πορτών ασφαλείας και με κατασκευαστικές άλλων υλικών που προσαρμόζονται σε αυτές. Έτσι, έχει δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, ώστε ο ενδιαφερόμενος, να μπορεί να επιλέξει την επένδυση (laminate, pvc, …), κλειδαριές ασφαλείας, αφαλούς, λάστιχα, defender και πολλά άλλα, για να κατασκευαστεί η πόρτα ασφαλείας που θα είναι καλύτερη για το χώρο του.

Μαζί με τις πόρτες ασφαλείας, από το χώρο μας θα παραλάβετε τα κατάλληλα πιστοποιητικά που φέρει μια τέτοιου είδους πόρτα και την εγγύηση για την καλή λειτουργία της, μετά την τοποθέτησή της.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Στο κατάστημά μας, θα  βρείτε επίσης εξαιρετικής ποιότητας θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ρομποτικές και κόμπακτ, έχουν κατασκευαστεί με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με μεγάλη ακρίβεια.

Ο λεπτομερείς σχεδιασμός τους, προσφέρει ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα, σε κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας που χρησιμοποιείτε, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο σας, αν έχουν πάνω τους μια κλειδαριά ασφαλείας. Σε αντίθετη περίπτωση, συνεργαζόμενα συνεργεία μας, έρχεται στο χώρο σας για να κάνει αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς με κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, που υποδεικνύονται από τους κατασκευαστές της κάθε πόρτας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας μας, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με συστήματα κατά των διαρρήξεων και με κλειδιά ασφαλείας, που είναι κωδικοποιημένα και δεν αντιγράφονται.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σε μας θα βρείτε μοναδικές τιμές και προσφορές σε όλες τις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας.

Στόχος μας, είναι να μπορεί ο κάθε κάτοικος στα Εξάρχεια να απολαμβάνει την ασφάλεια που του προσφέρει μια πόρτα ασφαλείας, για αυτό προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλές τις τιμές, χωρίς να χάνεται η αισθητική τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική λύση για το δικό σας χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button