ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Η Alfino Door φημίζεται για τις ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας, τις οποίες εμπορεύεται, εξυπηρετώντας την Πανόρμου και όλες τις περιοχές της Αττικής, για πάνω από 30 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, έχει αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο την έχει καθιερώσει στο χώρο.

Για να προσφέρει κάθε φορά ποιοτικά αποτελέσματα σε όλες τις πόρτες ασφαλείας, συνεργάζεται άψογα με κορυφαίες εταιρείες του είδους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης διατηρεί καλές σχέσεις με εταιρείες που εισάγει κλειδαριές ασφαλείας και αξεσουάρ για τις πόρτες ασφαλείας, δημιουργώντας έτσι, μια πλήρη γκάμα υλικών.

Έτσι ο καθένας μπορεί να αποκτήσει την πόρτα ασφαλείας που θα ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του χώρου του, καθώς μπορεί να επιλέξει κάθε λεπτομέρεια της. Συνεργαζόμενο συνεργείο, θα αναλάβει την τοποθέτησή της και την παράδοση των απαραίτητων πιστοποιήσεων της.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας για κάθε χώρο που τις χρειάζεται. Οι θωρακισμένες πόρτες που εμπορευόμαστε, είναι ρομποτικές, κόμπακτ και κατασκευασμένες από σύγχρονα μέσα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο σχεδιασμός τους γίνεται με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να φέρουν καλαίσθητα αποτελέσματα κάθε φορά.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε αποκλειστικά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες φέρουν αντιδιαρρηκτικά μέσα για την προστασία του κάθε χώρου. Αυτό βέβαια θα γίνει όταν η κλειδαριά ασφαλείας είναι σύμφωνη με τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Οι κλειδαριές ασφαλείας δέχονται μόνο νέου τύπου κλειδιά, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να καθίσταται αδύνατη η αντιγραφή της.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι κλειδαριές ασφαλείας και οι πόρτες ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι άριστης ποιότητας, όμως κρατάνε χαμηλά τις τιμές τους. Αυτό, μπορείτε να το διαπιστώσετε αν ρίξετε μια ματιά στα προϊόντα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας και να δώσουμε την καλύτερη λύση για το χώρο σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button