ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΥ

Οι πόρτες ασφάλειας παντογράφου της Alfino Door, καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας μέσα από μια τεράστια γκάμα από σχέδια παντογράφου για θωρακισμένη πόρτα. Οι πόρτες παντογράφου ξεχωρίζουν για την παραδοσιακή και την κλασσική τους εμφάνιση, πράγμα που τις κάνουν μοναδικές. Είναι ιδανικές για τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα συστημάτων ασφαλείας της εταιρείας θα συναντήσετε μια τεράστια ποικιλία σε περίτεχνα σχέδια της Alfino Door, κλασσικά και πιο μοντέρνα, τα οποία μπορούν να καλύψουν ακόμη και την πιο απαιτητική επιθυμία σας, για την καλαισθησία του χώρου σας.

Φτιαγμένα με ρομποτική ακρίβεια έτοιμα να καλύψουν όλα σας τα γούστα σε σχέδια και αποχρώσεις. Η διακόσμηση της πόρτας ασφαλείας που θα αγοράσετε είναι στο χέρι σας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΟΠΩΣ:

  • laminate: μια οικονομική επιλογή και ευπροσάρμοστη,  για να μπορέσετε να το ταιριάξετε με άνεση, με την αντίστοιχη laminate απόχρωση του πατώματός σας,
  •  pvc: επίσης οικονομική επιλογή, αναλλοίωτο υλικό,  χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. Δεν προσβάλλεται από βακτηρίδια, υγιεινό και αντιστατικό. Η τέλεια επιλογή για εσωτερικό χώρο.
  • λούστρου, δηλαδή φυσικού καπλαμά: σκληρό και ανθεκτικό υλικό, για μια πιο κλασσική επιλογή στη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου
  • mdf: διαχρονική επιλογή, συνήθως για έπιπλα της κουζίνας και της τραπεζαρίας σας
  • κόντρα πλακέ θαλάσσης: απόλυτα ανθεκτικό υλικό για περιοχές με μεγάλες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Εξαιρετική επιλογή για μέρη που υποφέρουν από από υγρό περιβάλλον καθώς το κόντρα πλακέ, έχει τεράστια αντοχή στην υγρασία,

για να δημιουργήσετε το σχέδιο που ονειρεύεστε.

Η Alfino Door, διαθέτει μία σειρά από πόρτες ασφαλείας παντογράφου, σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις,  όπως μπορείτε να διακρίνετε στην γκαλερί των φωτογραφιών παρακάτω.

Έχουμε τη δυνατότητα όμως να φτιάξουμε τη δική σας πόρτα. Αρκεί  να μας δώσετε την απόχρωση και τις διαστάσεις που ταιριάζουν τέλεια στο χώρο σας, παρέχοντας πάντα, σε σας και την οικογένειά σας ασφάλεια και προστασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μενού
Shares
Call Now Button