ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΜΙΝΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΜΙΝΙΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΜΙΝΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΑΜΙΝΙΑ

Η Alfino Door δραστηριοποιείται στο χώρο για παραπάνω από τρεις δεκαετίες, εμπορευόμενη πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, υψηλής ποιότητας στα Καμίνια και ολόκληρη την Αττική. Όλα αυτά τα χρόνια έχει εξυπηρετήσει οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους και έχει αποκτήσει ευρύ πελατολόγιο, το οποίο πιστοποιεί την ποιότητα των προϊόντων της.

Συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης, ώστε να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα από ποιοτικά προϊόντα που σχετίζονται με τις πόρτες ασφαλείας. Έτσι ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από καπλαμά, laminate, pvc και πολλά άλλα για την επένδυση, κλειδαριές ασφαλείας και οτιδήποτε μπορεί να κοσμήσει την πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξει για το χώρο του.

Μετά την τοποθέτησή της, σας παραδίδουμε την εγγύηση καλής λειτουργίας και τα κατάλληλα πιστοποιητικά πορτών ασφαλείας.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΜΙΝΙΑ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημά μας, είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ρομποτικές, κόμπακτ και έχουν κατασκευαστεί με τελευταίας τεχνολογίας μέσα.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό κάθε θωρακισμένης πόρτας, ώστε εκτός από την ποιότητά της, να έχουμε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΜΙΝΙΑ

Οι κλειδαριές ασφαλείας είναι απαραίτητες σε όλες τις πόρτες ασφαλείας στα Καμίνια. Το συνεργείο μας, αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών σας κλειδαριών  με νέες κλειδαριές ασφαλείαςσύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι τελευταίας τεχνολογίας και δέχεται συγκεκριμένου τύπου κλειδιά,κωδικοποιημένα που δεν αντιγράφονται. Για μέγιστη προστασία του χώρου σας, διαθέτουν σύστημα defender, που μπλοκάρει τον κύλινδρο, σε προσπάθεια διάρρηξης.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Όλα μας τα προϊόντα θα τα βρείτε σε μοναδικές τιμές. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή επισκεφτείτε μας από κοντά και θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές μας, δεν επηρεάζουν την ποιότητα των πορτών ασφαλείας και των κλειδαριών ασφαλείας που προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές στα προϊόντα μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button