ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΨΕΛΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΨΕΛΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗ

Η Alfino Door δραστηριοποιείται στο εμπόριο που αφορά τις πόρτες ασφαλείας στην Κυψέλη και την Αττική για πάνω από τρεις δεκαετίες. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο την έχει καθιερώσει, ως την καλύτερη εταιρεία στο χώρο.

Διατηρεί ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες και από συνεργεία επισκευής πορτών ασφαλείας. Έτσι μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από την οποία ο ενδιαφερόμενος, επιλέγει την επένδυση, τα πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας και κάθε άλλο υλικό, που χρειάζεται η πόρτα ασφαλείας που αναζητά.

Όλες οι πόρτες ασφαλείας, τοποθετούνται την ημέρα παράδοσης και φέρουν πιστοποιητικά για τις ιδιότητές τους.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗ

Διαθέτουμε επίσης θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από σύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα. Χρειάστηκαν λεπτοί χειρισμοί και απόλυτη ακρίβεια, για να επιτευχθεί καλαίσθητο αποτέλεσμα σε κάθε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗ

Προτείνουμε σε κάθε πόρτα ασφαλείας, την κατάλληλη κλειδαριά ασφαλείας, ώστε να μπορεί να προσφέρει στον ένοικο, ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν έχετε πόρτες ασφαλείας με παλιές κλειδαριές, η εταιρία μας, αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους, με νέας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας.

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε αποκλειστικά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, με κατάλληλα συστήματα για την προστασία σας, όπως για παράδειγμα το σύστημα defender, το οποίο μπλοκάρει τον κύλινδρο σε προσπάθεια παραβίασης.

Δέχονται μόνο νέου τύπου κλειδιά ασφαλείας, τα οποία είναι κωδικοποιημένα και σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία. Μέσα σε αυτή θα βρείτε την κάρτα ιδιοκτησίας, η οποία καθιστά αδύνατη την αντιγραφή των κλειδιών.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την πόρτα ασφαλείας που θα ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική και τις διαστάσεις του χώρου σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button