ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙ

Η Alfino Door, διαθέτει τζαμωτές πόρτες ασφάλειας σε ποικιλία σχεδίων σχετικά με το προστατευτικό κάγκελο, τον καπλαμά, τα τζάμια κ.α. Οι τζαμωτές πόρτες ασφαλείας τοποθετούνται κυρίως σε σκοτεινούς χώρους. Οι πόρτες αυτές ενδείκνυται για τους πελάτες που επιθυμία τους είναι να επιτρέψουν στο φυσικό φως να εισέλθει στους παραπάνω χώρους και όχι μόνο. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις πελατών που θέλουν να δώσουν μια πιο ευχάριστη πινελιά στην ατμόσφαιρα του κτηρίου που θα τοποθετηθούν οι πόρτες με τζάμι.

Πολλοί πελάτες μας επιλέγουν τζάμι με προοπτική να τους βοηθήσει στη μείωση της χρήσης τεχνητού φωτισμού και άρα στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης ενδείκνυνται για περιπτώσεις παραδοσιακών σπιτιών, όπου μια πόρτα ασφαλείας με τζάμι και παραδοσιακό κάγκελο προσδίδει μια διαφορετική πινελιά αισθητικής. Ένας ακόμα λόγος για να επιλέξετε τζαμωτές πόρτες Alfino Door είναι το στυλ από άλλη εποχή, που μπορούν να προσδώσουν στην όψη του κτιρίου είτε αυτό ακολουθεί μια μοντέρνα, είτε πιο κλασική αισθητική, καθώς αυτές διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων και φυσικά υλικών κατασκευής με στόχο την κάλυψη των απαιτήσεων του καθενός.

Μια τζαμωτή πόρτα ασφάλειας μπορεί να εξυπηρετήσει πολλαπλές απαιτήσεις, προσφέροντας σας ταυτόχρονα την ίδια ασφάλεια με τις πόρτες ασφάλειας χωρίς τζαμί. Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να κάνετε τις δίκες σας επιλογές ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που έχει φροντίσει να παρέχει για σας η Alfino Door.

Η ALFINO DOOR ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΖΑΜΩΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Δυνατότητα κατασκευής ενός, δύο, ή τριών τζαμιών, πολλαπλών διαστάσεων αναλόγως φυσικά με τη διάσταση της πόρτας που διαθέτετε.
  • Τα τζάμια μπορεί να είναι διπλά triplex 8mm+8mm με μεμβράνη ενδιάμεσα, αντί-βανδαλιστικά (τρία τζάμια πάχους 5mm το καθένα με δύο μεμβράνες) και αλεξίσφαιρα. Συνολικά τα τζάμια μπορεί να είναι μέχρι 23mm.
  • Τα τζάμια μπορούν κατ’ επιλογή να είναι διάφανα ή αμμοβολής (κυρίως για λογούς αισθητικής)
  • Κατασκευή σιδεριάς μασίφ χιαστή, ίσιου, inox, παραδοσιακού αλλά και οποιαδήποτε κατασκευή κατόπιν παραγγελίας.
  • Κατασκευή διακοσμητικών καϊτιών μέσα στο τζάμι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Μενού
Shares
Call Now Button