ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Alfino Door ασχολείται με τα θέματα ασφαλείας του σπιτιού στην Κηφισιά για πολλά χρόνια. Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας και η εμπιστοσύνη που δέχεται από τον κόσμο έχουν καθιερώσει την εταιρία στο χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια, φροντίζουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη που απευθύνεται στην εταιρεία μας με σεβασμό και υπευθυνότητα και δεν αφήνουμε κανέναν να μείνει με αρνητικά συναισθήματα.

Συνεργαζόμαστε στενά με ευρωπαϊκές κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και ελληνικές, κορυφαίες στο είδος τους. Έτσι δε χαμηλώνουν ποτέ τα στάνταρτ μας και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στην Κηφισιά,  αξεπέραστης αισθητικής.

Έχοντας στο πλευρό μας, ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών, προσφέρουμε στον πελάτη μια ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας.

Έτσι το κοινό μας, μπορεί να επιλέξει πόρτες ασφαλείας σε σχέδια πορτών που ταιριάζουν με το χώρο και την αισθητική του. Η επένδυση της πόρτας σας μπορεί να γίνει με laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, και πολλά άλλα,  ενώ στο χέρι σας είναι να διαλέξετε επίσης πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας οι οποίες είναι ρομποτικές compact και κατασκευασμένες με Ευρωπαϊκά πρότυπα. Τα υπερσύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα πορτών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή τους, χρησιμοποίησαν μεγάλη ακρίβεια, τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην κοπή της πόρτας ασφαλείας.

Καθημερινά, φροντίζουμε να βελτιώνουμε τις γνώσεις μας στα θέματα ασφαλείας και φυσικά στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Έτσι μπορούμε να βελτιώνουμε τόσο τα προϊόντα, όσο και τις υπηρεσίες μας, ώστε να εξυπηρετήσουμε ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, αποτελούν εγγύηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Μέσα στα χρόνια λειτουργίας μας, δημιουργήσαμε ένα ευρύ φάσμα πελατών, το οποίο καθημερινά αυξάνεται με πελάτες οικιακού αλλά και επαγγελματικού επιπέδου.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας της Alfino Door, φτάνουν στα χέρια σας με αντιδιαρρηκτικά πιστοποιητικά και πιστοποιητικά για την ηχομόνωση αλλά και τη θερμομόνωση.  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή μιας πόρτας ασφαλείας, φέρουν και αυτά πιστοποιήσεις από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

Οι κλειδαριές ασφαλείας μας, διαθέτουν σύστημα defender, για να μπλοκάρει τον κύλινδρο σε περίπτωση παραβίασης ή διάρρηξης, από κάποιον επιτήδειο. Μαζί παραλαμβάνετε και μια συσκευασία από κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας και κάρτα ιδιοκτησίας, που τα καθιστούν μη αντιγράψιμα.

Εξειδικευμένο συνεργείο έρχεται στο χώρο σας, για να σας προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες για την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας που θα διαλέξετε. Με το πέρας των εργασιών θα παραλάβετε τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΙΜΕΣ

Οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε σε εμάς, φροντίζουμε να έχουν τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Οι τιμές που θα βρείτε είναι σταθερά χαμηλές και προσφέρονται για όλες τις πόρτες, ανεξαρτήτως διαστάσεων και χρωματισμών.

Η Alfino Door, διευκολύνει τους ασθενέστερους οικονομικά πελάτες της, προσφέροντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με ευκολίες πληρωμής, όπως για παράδειγμα οι άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Έτσι μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει την ασφάλεια του χώρου του, τοποθετώντας αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας της Alfino Door.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας στις πόρτες ασφαλείας μέσω του site μας ή επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα στην ΑθήναΘα βρείτε οικονομικές πόρτες ασφαλείας για κάθε περίπτωση οικίας ή εργοστασίου, καταστήματος, κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις. Ένας τεχνικός από το έμπειρο προσωπικό μας θα δώσει την καλύτερη λύση για το δικό σας χώρο στην Κηφισιά ή οποιοδήποτε άλλο μέρος της Αθήνας βρίσκεστε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button