ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η Alfino Door είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας του σπιτιού για πολλά χρόνια. 30 χρόνια τώρα προσφέρει στους πελάτες της στο Μαρούσι αλλά και όλη την Αθήνα ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε οικιακό αλλά και επαγγελματικό χώρο.

Τα χρόνια εμπειρίας μας και η εμπιστοσύνη του κόσμου, μας έχουν καθιερώσει στο χώρο. Γι αυτό κι εμείς ενημερωνόμαστε συνέχεια για τις τελευταίες εξελίξεις στις πόρτες ασφαλείας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε κάθε μέρα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε κάθε μας πελάτη.

Φροντίζουμε λοιπόν να εξυπηρετήσουμε ακόμα και τον πιο δύσκολο πελάτη, με σεβασμό και υπευθυνότητα προσφέροντας την καλύτερη λύση για την περίπτωσή του.

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και οι ελληνικές που συνεργαζόμαστε όλα τα χρόνια, προσφέρουν υψηλά στάνταρτ προδιαγραφών, ώστε να δίνουμε στο κοινό μας ποιοτικές πόρτες ασφαλείας για το Μαρούσι,  αξεπέραστης αισθητικής. Ο μεγάλος κύκλος συνεργατών, μας βοήθησε στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε πόρτες ασφαλείας σε σχέδια πορτών ανάλογα με το χώρο και την αισθητική σας, επενδύοντας σε υλικά όπως laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, και πολλά άλλα. Επιλέξτε επίσης πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας οι οποίες είναι ρομποτικές compact και κατασκευασμένες με Ευρωπαϊκά πρότυπα, από υπερσύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα πορτών. Οι πόρτες ασφαλείας της Alfino Door, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς καθώς κόβονται και σχεδιάζονται με μεγάλη ακρίβεια, για να προσφέρουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ενημερωνόμαστε καθημερινά για θέματα ασφαλείας και φυσικά για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ώστε να προσφέρουμε καλύτερα προϊόντα και να ενημερώνουμε και να εξυπηρετούμε κάθε πελάτη.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, είναι η ταυτότητά μας. Έτσι δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να διευρύνουμε το μεγάλο φάσμα πελατών μας, το οποίο περιλαμβάνει τόσο πελάτες οικιακού, όσο και επαγγελματικού επιπέδου.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας της Alfino Door, συνοδεύονται με αντιδιαρρηκτικά πιστοποιητικά και πιστοποιητικά για την ηχομόνωση αλλά και τη θερμομόνωση. Οι κατασκευαστικές εταιρίες των υλικών που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή μιας πόρτας ασφαλείας, φέρουν και αυτά τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

Οι κλειδαριές ασφαλείας διαθέτουν σύστημα defender κατά της παραβίασης και έρχονται μαζί με μια συσκευασία από κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας και κάρτα ιδιοκτησίας, που τα καθιστούν μη αντιγράψιμα.

Η πόρτα ασφαλείας που θα διαλέξετε, θα τοποθετηθεί αυθημερόν από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, ενώ στο τέλος των υπηρεσιών τους, θα έχετε στα χέρια σας τη χρυσή εγγύηση που σας διαβεβαιώνει για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΙΜΕΣ

Οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε σε εμάς, φροντίζουμε να έχουν τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Οι τιμές μας παραμένουν σταθερά χαμηλές σε όλες τις πόρτες και όλα μας τα προϊόντα.

Η Alfino Door, προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής με διάφορες ευκολίες, όπως για παράδειγμα, οι άτοκες δόσεις, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Έτσι κάθε ένοικος απολαμβάνει την ασφάλεια του ιδιωτικού χώρου του, τοποθετώντας αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας της Alfino Door.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας στις πόρτες ασφαλείας μέσω του site μας ή επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα στην ΑθήναΟι πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στις προσφορές μας δε χάνουν σε ποιότητα και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις άλλες, καθώς είναι κατάλληλες για κάθε χρήση και κάθε περίπτωση οικίας ή εργοστασίου, καταστήματος, κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά για πόρτες ασφαλείας, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση για το δικό σας χώρο, είτε βρίσκεστε στο Μαρούσι, είτε σε κάποιο άλλο μέρος της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button