ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Alfino Door δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο που ασχολείται με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος, μας έχουν καθιερώσει στο χώρο.

Κύριό μας μέλημα, να ικανοποιήσουμε και τον πιο δύσκολο πελάτη, με σεβασμό και επαγγελματισμό και να μην αφήσουμε κανέναν να φύγει με δυσάρεστα συναισθήματα.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της Ιταλίας αλλά και της Ελλάδος, για να σας προσφέρουμε άψογα αποτελέσματα. Οι πόρτες που σας προσφέρουμε, φροντίζουμε να είναι άρτιες ποιοτικά αλλά να προσφέρει και την καλαισθησία που απαιτεί ο χώρος σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συχνές Ερωτήσεις Συμβουλές ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διατηρώντας ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών,  δημιουργήσαμε μια πλήρη γκάμα από προϊόντα που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας. Έτσι είμαστε σε θέση να δημιουργούμε πόρτες ασφαλείας στον Πειραιά με επενδύσεις  laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender για να επιλέξετε. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, αποτελούν εγγύηση της εργασίας μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διαθέτουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ρομποτικές defender. Οι θωρακισμένες πόρτες μας, κατασκευάζονται από τελευταίας τεχνολογίας κατασκευαστικά μηχανήματα καθώς απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και κοπή ακριβείας.

Εμπλουτίζουμε καθημερινά τις γνώσεις μας σχετικά με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ώστε να εξυπηρετούμε και να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, με το βέλτιστο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας μας, έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει τόσο νοικοκυριά, όσο και επαγγελματικούς χώρους, εξυπηρετώντας ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ;

Η αύξηση των μέτρων ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόσετε στην οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι επιτακτικής ανάγκης και αποτελεί ένα από τα πολύ σημαντικά ζητήματα της εποχής που διανύουμε.

Αν, δυστυχώς έχετε αντιμετωπίσει μια παραβιασμένη πόρτα γνωρίζετε από 1ο χέρι το δυσάρεστο συναίσθημα της διάρρηξης της οικίας σας. Αν δεν έχετε παίσει θύμα διάρρηξης, καλό θα ήταν να φροντίσετε να μην το βιώσετε ποτέ.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρήξεων συμβαίνουν με παραβίαση της κεντρικής πόρτας. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός κλοπών σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας.

Η τοποθέτηση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας Πειραιάς προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, καθώς οι περισσότεροι διαρρήκτες, βλέποντας μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας δεν θα επιχειρήσουν να την παραβιάσουν. Ακόμη και αν προσπαθήσουν, η πιθανότητα να το καταφέρουν είναι ελάχιστη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στην Alfino Door, συνοδεύονται από πιστοποιητικά κατά της διάρρηξης και των θορύβων και πιστοποιητικά θερμομόνωσης. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας μιας πόρτας ασφαλείας, είναι επίσης πιστοποιημένα από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις πόρτες ασφαλείας, διαθέτουν σύστημα defender που μπλοκάρει τους εκτροπείς, ώστε να μην ξεκλειδώνει η πόρτα ασφαλείας, σε περίπτωση διάρρηξης.

Μαζί θα παραλάβετε 4 ή 5 κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας με κάρτα ιδιοκτησίας, που σημαίνει ότι είναι μη αντιγράψιμα.

Εξειδικευμένο συνεργείο σας παρέχει εγγυημένη εργασία στο χώρο σας κατά την τοποθέτηση από τις πόρτες ασφαλείας. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει την ημέρα της παραλαβής της πόρτας, ενώ με το πέρας της εργασίας, σας προσφέρεται η χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΙΜΕΣ

Στην Alfino door θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες για το χώρο σας, σε προσιτές τιμές, φροντίζοντας παράλληλα, να μην υπάρχουν εκπτώσεις σε ότι αφορά την ποιότητα των προϊόντων μας. Έτσι, στην Alfino Door κερδίζετε σε όλα της τα προϊόντα.

Η εταιρεία, παρέχει ευκολίες αποπληρωμής για τους οικονομικά ασθενέστερους πελάτες. Για παράδειγμα, μπορούν να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα με τις άτοκες δόσεις, κάνοντας χρήση της πιστωτικής τους κάρτας.

Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να μπορεί ο κάθε ένοικος στην περιοχή του Πειραιά αλλά και όλης της Αθήνας, να απολαμβάνει την ασφάλεια του σπιτιού τους με την αξιοπιστία που τους δίνουν οι ποιοτικές πόρτες ασφαλείας, που θα βρείτε στο χώρο μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙΜΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επισκεφτείτε μας από κοντά ή περιηγηθείτε στις σελίδες μας και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας σε πόρτες ασφαλείας. Εκεί θα βρείτε σχέδια και χρώματα για κάθε γούστο. Σε περίπτωση που κάποια δεν ταιριάζει στα γούστα σας ή τις διαστάσεις του οικήματός σας, δημιουργήστε μια δική σας πόρτα ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας ποια είναι τα στοιχεία που θα θέλατε σε μια πόρτα ασφαλείας. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και θα σας δώσουμε τις καλύτερες λύσεις για πόρτες ασφαλείας και για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ανάλογα με το χώρο που θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button