ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η Alfino Door ασχολείται με ότι έχει να κάνει με τις πόρτες ασφαλείας για πάνω από 30 χρόνια. Τα χρόνια εμπειρίας μας και η εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει καθιερώσει στο χώρο.

Μέλημά μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη σε οτιδήποτε μας χρειαστεί και παράλληλα, να μην αφήσουμε κανέναν να μείνει με αρνητικά συναισθήματα.

Στα χρόνια λειτουργίας μας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της Ιταλίας αλλά και της Ελλάδας, ώστε να δίνουμε στον πελάτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στη Ζωγράφου. Παράλληλα, φροντίζουμε να μη στερούνται αισθητικής και να μπορούν να κοσμούν κάθε χώρο.

Διατηρώντας ένα μεγάλο κύκλο συνεργατών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια πλήρη γκάμα από προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις πόρτες ασφαλείας. Οπότε μπορούμε με άνεση να κατασκευάσουμε πόρτες ασφαλείαςμε επενδύσεις laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, και πολλά άλλα.

Σας προσφέρουμε επίσης, πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender για να επιλέξετε.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο χώρο μας, είναι ρομποτικές compact και κατασκευασμένες με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μηχανήματα κατασκευής πορτών τελευταίας τεχνολογίας τα οποία σχεδίασαν και έκοψαν τις πόρτες ασφαλείας με μεγάλη ακρίβεια.

Φροντίζουμε να μαθαίνουμε τις τελευταίες εξελίξεις για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και γενικά για την ασφάλεια του σπιτιού, ώστε να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ακόμα καλύτερο τρόπο.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η απόδειξη και η εγγύηση των υπηρεσιών μας. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ευρύ φάσμα πελατών, το οποίο περιλαμβάνει τόσο οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους, ιδιωτικού αλλά και δημόσιου τομέα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλες οι πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στην έκθεσή μας, συνοδεύονται από πιστοποιητικά κατά των διαρρήξεων. Ακόμη δίνονται πιστοποιητικά που αφορούν την ηχομόνωση αλλά και τη θερμομόνωση.  Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή μιας πόρτας ασφαλείας, είναι και αυτά πιστοποιημένα από τους κατασκευαστές τους.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στις πόρτες ασφαλείας, διαθέτουν σύστημα defender, το οποίο μπλοκάρει τον κύλινδρο και εμποδίζει την πόρτα να ανοίξει σε περίπτωση παραβίασης από κάποιον επιτήδειο. Μαζί με κάθε κλειδαριά ασφαλείας θα πάρετε 4-5 κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας τα οποία φέρουν κάρτα ιδιοκτησίας, που σημαίνει ότι δεν αντιγράφονται.

Όταν σας παραδοθεί η πόρτα ασφαλείας, ειδικευμένο συνεργείο έρχεται στο χώρο σας αυθημερόν για να σας προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες, τοποθέτησης πόρτας. Με το πέρας των εργασιών θα παραλάβετε τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΙΜΕΣ

Η Alfino Door προσφέρει αρίστης ποιότητας πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στη Ζωγράφου σε διάφορα σχέδια, χρωματισμούς και διαστάσεις για να διαλέξετε. Όλα τα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης, φροντίζουμε να συνδυάζουμε με τον καλύτερο τρόπο την αξεπέραστη ποιότητα με τις χαμηλές τιμές.

Σε περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να αποπληρώσει άμεσα το ποσό, τότε η Alfino Door προσφέρει ευκολίες πληρωμής, όπως για παράδειγμα οι άτοκες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Στόχος μας, είναι να μπορεί ο κάθε ένοικος της Ζωγράφου να απολαμβάνει την ασφάλεια που του προσφέρουν οι αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας της Alfino Door.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στις προσφορές μας θα βρείτε αρκετές πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας σε χαμηλές τιμές, σε διάφορα σχέδια πορτών και διαστάσεις για να διαλέξετε.

Αν δεν ταιριάζει κάποια με το χώρο σας ζητήστε τη δική σας προσφορά για πόρτα ασφαλείαςΕπικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός από το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε την περιοχή της Ζωγράφου αλλά και όλη την Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button