ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Alfino Door δραστηριοποιείται στο χώρο, προσφέροντας ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας  στους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου και ολόκληρης της Αττικής.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει καθιερώσει στο χώρο. Εμείς από την πλευρά μας, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέο στο χώρο της ασφάλειας του χώρου, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Έχουμε άριστη συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρείες στην Ιταλία αλλά και την Ελλάδα, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στον κάθε πελάτη υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Έτσι, καταφέρουμε να έχουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων για να ικανοποιήσουμε κάθε γούστο.

Μπορείτε να επιλέξετε μια πόρτα ασφαλείας με επένδυση laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμινίου και πολλές άλλες και να εφαρμόσουμε σε αυτήν κλειδαριά ασφαλείας με κυλίνδρους ασφαλείας και σύστημα defender.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στην Alfino Door θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, κατασκευασμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Είναι σχεδιασμένες με απόλυτη ακρίβεια, για να έχουν ένα άρτιο κατασκευαστικά, αλλά και από άποψη αισθητικής αποτέλεσμα.

Για να μπορούμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας και να τον εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι για κάθε νέα εξέλιξη που αφορά τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις θωρακισμένες πόρτες, είναι οι κλειδαριές ασφαλείας. Αποτελούν απαραίτητο στοιχείο, ώστε να ολοκληρώσουν το επίπεδο ασφάλειας σας και να μην είστε ευάλωτοι σε περίπτωση επίθεσης από κάποιο διαρρήκτη.

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας, με κυλίνδρους ασφαλείας, που δέχονται νέου τύπου κλειδιά, κωδικοποιημένα για μεγαλύτερη προστασία σας. Παραδίδονται σε ειδική συσκευασία και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται. .

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πόρτες ασφαλείας στο Παλαιό Φάληρο και οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην Alfino Door, συνοδεύονται με πιστοποιήσεις κατά των διαρρήξεων και πιστοποιήσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.

Οι κλειδαριές ασφαλείας, διαθέτουν επίσης σύστημα defender, το οποίο ασφαλίζει τον κύλινδρο ασφαλείας, ώστε να μην μπορεί η πόρτα σας να παραβιαστεί.

Συνεργαζόμαστε με συνεργεία τοποθέτησης, ώστε να τοποθετήσουν την πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξετε στο χώρο σας, την ημέρα αγοράς σας. Μετά από αυτό, θα παραλάβετε τη χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΙΜΕΣ

Στην Alfino Door, μπορείτε να βρείτε κλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας, για κάθε γούστο και κάθε τσέπη.  Η εταιρία μας, όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθεί να κρατά μια σωστή ισορροπία ανάμεσα στην τιμή και την ποιότητα των προϊόντων της, ώστε να μπορεί ο καθένας να νιώσει την ασφάλεια μιας πόρτας ασφαλείας.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να αποπληρώσετε άμεσα το χρέος σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα και να μπείτε σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στις σελίδες μας, μπορείτε να βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε επαγγελματικό και οικιακό χώρο. Μπείτε στη σελίδα με τις προσφορές μας και ενημερωθείτε για τα σχέδια σε πόρτες που βρίσκονται σε προσφορά.

Σε περίπτωση που δε βρήκατε κάτι που να ταιριάζει στο χώρο σας, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για τη δική σας πόρτα ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button