ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η εταιρία Alfino Door δραστηριοποιείται στο χώρο των πορτών ασφαλείας εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες, εξυπηρετώντας το Νέο Κόσμο και κάθε γωνιά της Αττικής. Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στα προϊόντα μας, μας έχουν καθιερώσει στο χώρο.

Με κύριο γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, προσπαθούμε να μαθαίνουμε κάθε νέο που αφορά τον τομέα μας, ώστε να μπορούμε να ενημερώσουμε τον καθέναν για τις τελευταίες τεχνολογίες στις πόρτες ασφαλείας και να εξυπηρετήσουμε κάθε απαίτηση του πελάτη. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ώστε να προσφέρουμε στον πελάτη υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Επίσης διατηρούμε καλή συνεργασία με συνεργεία τοποθέτησης και κατασκευαστικές εταιρείες για τα παρελκόμενα μιας πόρτας ασφαλείας, ώστε να έχουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων, ώστε να ευχαριστήσουμε το γούστο κάθε πελάτη.

Έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας στο Νέο Κόσμο με επενδύσεις laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμινίου, γυάλινες, λακαριστές – λάκα και εφαρμόζουμε κλειδαριές ασφαλείαςκλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender, για κάθε περίπτωση, στηριζόμενοι στο προσωπικό σας γούστο.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Στην έκθεσή μας θα βρείτε θωρακισμένες πόρτες , ρομποτικές, compact, κατασκευασμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Οι πόρτες ασφαλείας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, σχεδιασμένες με απόλυτη ακρίβεια, ώστε να σας παραδώσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Για να μπορούμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι για κάθε νέα εξέλιξη που αφορά τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η κλειδαριά ασφαλείας είναι αναγκαία για κάθε πόρτα ασφαλείας και θωρακισμένη πόρτα. Είναι απαραίτητο κομμάτι ενός συνόλου που βοηθάει στην καλύτερη προστασία του χώρου σας, από κάθε διαρρήκτη.

Στο κατάστημά μας, διαθέτουμε κλειδαριές ασφαλείας, τελευταίας τεχνολογίας, με κυλίνδρους ασφαλείας που δέχονται νέου τύπου κλειδιά, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Έρχονται με 4 ή 5 κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας και κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας που προσφέρουμε, διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά που είναι κατά των διαρρήξεων, πιστοποιητικά ηχομόνωσης αλλά και θερμομόνωσης.

Στις κλειδαριές ασφαλείας, τοποθετείται πιστοποιημένο σύστημα defender, το οποίο σε περίπτωση διάρρηξης, μπλοκάρει και προστατεύει τον κύλινδρο, ώστε να μην μπορεί να ανοίξει από αυτόν που προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα σας.

Συνεργαζόμενο συνεργείο τοποθέτησης, αναλαμβάνει την εγκατάσταση της πόρτας ασφαλείας που θα διαλέξετε, στο χώρο σας την ημέρα που θα την αγοράσετε. Με το πέρας των εργασιών, σας δίνεται και η χρυσή εγγύηση για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΜΕΣ

Τόσο οι κλειδαριές ασφαλείας, όσο και οι πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στην Alfino Door, μπορούν να γίνουν δικές σας, σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Η  εταιρεία μας, με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, φροντίζει να κρατά σταθερά χαμηλές τις τιμές των προϊόντων της, χωρίς να μειώνει την ποιότητα σε κανένα από αυτά.

Έτσι, μπορείτε να βρείτε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, σε διάφορα σχέδια, διαστάσεις και χρώματα, για να επιλέξετε, ανάλογα με τα γούστα και το πορτοφόλι σας.

Αν έχετε βρει την πόρτα των ονείρων σας, όμως παρά τις οικονομικές μας τιμές, δυσκολεύεστε στην αποπληρωμή, η εταιρεία μας έχει τη λύση. Για κάθε σας αγορά που δεν μπορείτε να εξοφλήσετε εφάπαξ, μπορείτε να μπείτε σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, όπου θα βρείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό. Στις προσφορές μας, επίσης μπορείτε να βρείτε πιο οικονομικά σχέδια, που δε χάνουν όμως σε καλαισθησία.

Σε περίπτωση που δε βρήκατε κάποιο σχέδιο ή τις διαστάσεις που ταιριάζουν στο δικό σας χώρο, τότε μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας, για να δημιουργήσετε τη δική σας πόρτα ασφαλείας με την κλειδαριά ασφαλείας που θα διαλέξετε και θα ταιριάζει στο χώρο σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button