ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Αν ψάχνετε πόρτες ασφαλείας για να εξοπλίσετε τον προσωπικό σας χώρο με ασφάλεια, στην Alfino Door θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, έχει αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο αφορά επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους στο Πολύγωνο και σε όλη την Αττική.

Συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας πόρτες ασφαλείας σε κάθε πελάτη. Οι συνεργασίες της εταιρίας, συνεχίζονται σε εταιρίες εισαγωγής και συνεργεία, τα οποία δημιουργούν μια ευρεία γκάμα προϊόντων για κάθε πόρτα ασφαλείας.

Έτσι, μπορούμε να κατασκευάσουμε πόρτες ασφαλείας με επένδυση από laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμινίου, γυάλινες, λακαριστές – λάκα. Σε κάθε μια από αυτές, τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας για μέγιστη ασφάλεια και σας δίνουμε την εγγύηση καλής λειτουργίας της.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Προσφέρουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για κάθε επαγγελματικό χώρο και οικιακό συγκρότημα που τις χρειάζεται. Όλες έχουν κατασκευαστεί από σύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα, τα οποία λειτουργούν με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να δίνουν καλαίσθητο αποτέλεσμα σε κάθε θωρακισμένη πόρτα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ

Οι κλειδαριές ασφαλείας που προσφέρουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτουν σύστημα defender, ένα σύστημα κατά των διαρρήξεων, το οποίο κλειδώνει τον κύλινδρο σε περίπτωση προσπάθειας διάρρηξης της πόρτας σας.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας που εισάγουμε και εμπορευόμαστε, σας προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια, καθώς δέχεται συγκεκριμένα κλειδιά, που είναι κωδικοποιημένα και με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σας προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας καλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Μια επίσκεψη στο κατάστημά μας θα σας πείσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική λύση για το χώρο σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button