ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η Alfino Door δραστηριοποιείται σε ότι έχει να κάνει με πόρτες ασφαλείας για πάνω από 30 χρόνια. Προσφέρει ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε οικιακό αλλά και επαγγελματικό χώρο, στο Περιστέρι και την υπόλοιπη Αθήνα.

Μέσα από τα χρόνια εμπειρίας μας αλλά και με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, έχουμε καθιερωθεί στο χώρο. Λόγω της πελατοκεντρικής μας αντίληψης, ενημερωνόμαστε για κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο και στις πόρτες ασφαλείας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε χώρο.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες ευρωπαϊκές κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και ελληνικές, με αποτέλεσμα οι πόρτες ασφαλείας που δίνουμε στο κοινό να είναι αξεπέραστης ποιότητας αλλά και αισθητικής. Με ένα πλέον μεγάλο κύκλο συνεργατών, έχουμε στην κατοχή μας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας.

Έτσι, προσφέρουμε πόρτες ασφαλείας , με επένδυση από laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, και πολλά άλλα και τις ολοκληρώνουμε με πόμολα, κλειδαριές ασφαλείας, κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδροι, defender.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Προσφέρουμε επίσης θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ρομποτικές compact που είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, από υπερσύγχρονα κατασκευαστικά μηχανήματα πορτών. Η κοπή και ο σχεδιασμός τους απαιτούν λεπτούς χειρισμούς που προσφέρουν αυτά τα μηχανήματα χρησιμοποιώντας μεγάλη ακρίβεια, για άριστα αποτελέσματα.

Ενημερωνόμαστε για κάθε νέα εξέλιξη στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε απαίτηση πελάτη. Ένας ευχαριστημένος πελάτης, είναι αυτός που δίνει τη μεγαλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Όλον αυτόν τον καιρό έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα πελατών και συνεχίζουμε να τη διευρύνουμε, με πελάτες οικιακού αλλά και επαγγελματικού επιπέδου.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τις πόρτες ασφαλείας της εταιρίας μας, τις συνοδεύουν αντιδιαρρηκτικά πιστοποιητικά και πιστοποιητικά κατά της ηχορύπανσης αλλά και της αθέμιτης  θερμοκρασίας (μεγάλη ζέστη ή πολύ κρύο). Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για την κατασκευή μιας πόρτας ασφαλείας, φέρουν και αυτά τις κατάλληλες πιστοποιήσεις από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

Οι κλειδαριές ασφαλείας  μας γλυτώνουν από παραβιάσεις, μέσω του συστήματος defender που μπλοκάρει τον κύλινδρο σε περίπτωση παραβίασης. Μαζί με τις κλειδαριές ασφαλείας, στα χέρια σας έρχονται σφραγισμένα πέντε κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας, με κάρτα ιδιοκτησίας και προστασία από αντιγραφή.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας, την ημέρα της παράδοσης, ενώ στο τέλος θα κρατάτε στα χέρια σας τη χρυσή εγγύηση που σας διαβεβαιώνει για την καλή λειτουργία της πόρτας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΙΜΕΣ

Στην Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, σε οικονομικές τιμές, όλο το χρόνο. Διαθέτουμε χαμηλές τιμές σε όλα μας τα προϊόντα, χωρίς όμως να υπάρχει  ελάχιστη επίπτωση στην ποιότητα των υλικών αλλά και της κατασκευής.

Η Alfino Door σας δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής, με την ευκολία που σας προσφέρει ένα πρόγραμμα άτοκων δόσεων, με τη χρήση πιστωτικών καρτών. Ο καθένας πλέον μπορεί να απολαύσει την ασφάλεια και την άνεση του προσωπικού του χώρου, που του προσφέρουν οι αξιόπιστες πόρτες ασφαλείας της εταιρείας μας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στο site μας θα βρείτε επίσης προσφορές για πόρτες ασφαλείας σε διάφορα σχέδια και διαστάσειςοι οποίες δε στερούνται ποιότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά για πόρτες ασφαλείας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες χώρου. Το προσωπικό μας θα φροντίσει να σας δώσει την καλύτερη λύση για το χώρο σας, είτε ο χώρος σας βρίσκεται στο Περιστέρι, είτε σε κάποιο άλλο μέρος της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button