ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Αν μένετε στον Κορυδαλλό και ψάχνετε εταιρία για να προμηθευτείτε ποιοτικές πόρτες ασφαλείας για το χώρο σας, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Στη σελίδα της Alfino Door, θα βρείτε πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας για τον οικιακό και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές πορτών ασφαλείας, του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, με πλούσια αισθητική, ιδανικά για κάθε γούστο.

Προσφέρουμε σε κάθε πελάτη, πόρτες ασφαλείας επενδυμένες με το υλικό που θα επιλέξουν ανάμεσα σε laminate, pvc, λούστρου – ξύλου – φυσικού καπλαμά, κόντρα πλακέ θαλάσσης, αλουμινίου, γυάλινες, λακαριστές – λάκα. Στις πόρτες, μπορούμε να προσθέσουμε τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας με κλειδώματα εκτροπείς, λάστιχα, κύλινδρους, σύστημα defender.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημά μας, είναι ρομποτικές compact, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Είναι κατασκευασμένες από υπερσύγχρονα μηχανήματα κατασκευής πορτών ασφαλείας και σχεδιασμένες με απόλυτη ακρίβεια, ώστε να δώσουμε στον πελάτη ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη και να απαντήσουμε σε κάθε του σχετική απορία, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συχνά για κάθε νέο που αφορά τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Η κλειδαριά ασφαλείας είναι πολύ σημαντική για μια πόρτα ασφαλείας, καθώς προσφέρει τη μέγιστη προστασία που μπορεί να δώσει μια πόρτα στο χώρο σας. Αν λοιπόν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η προστασία του χώρου και των ανθρώπων που αγαπάτε, τότε οι κλειδαριές ασφαλείας είναι μια καλή επένδυση, μετά τη θωρακισμένη πόρτα.

Η Alfino Door προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες έρχονται με ενσωματωμένους κυλίνδρους ασφαλείας, για μέγιστη προστασία. Οι κύλινδροι ασφαλείας, δέχονται μόνο συγκεκριμένα κλειδιά και απορρίπτουν αυτά του παλιού τύπου. Έτσι μπορείτε να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα κλειδιά που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις κλειδαριές είναι νέου τύπου. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο μικρά και κωδικοποιημένα, ώστε να είναι δύσκολη η αντιγραφή τους. Τα κλειδιά ασφαλείας, συνοδεύουν τις κλειδαριές ασφαλείας και παραδίδονται σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε πόρτα της εταιρείας μας, συνοδεύεται από αντι διαρρηκτικό πιστοποιητικό. Επίσης σας προσφέρουμε πιστοποιητικά για την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση του χώρου σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας που θα παραλάβετε από εμάς, έχουν πιστοποιημένο σύστημα defender, με το οποίο απενεργοποιεί τον κύλινδρο ασφαλείας και μπλοκάρει το σύστημα ξεκλειδώματος, σε περίπτωση διάρρηξης.

Συνεργαζόμαστε επίσης με συνεργεία τοποθέτησης πορτών ασφαλείας, τα οποία έρχονται στο χώρο σας την ημέρα παραλαβής της πόρτας ασφαλείας σας και την τοποθετούν, χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Στη συνέχεια, σας δίνουν τη χρυσή εγγύηση από το κατάστημά μας για την καλή λειτουργία της πόρτας σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΤΙΜΕΣ

Η εταιρεία μας, φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια να στηρίζει κάθε της πελάτη με ποιοτικές πόρτες ασφαλείας στον Κορυδαλλό σε χαμηλές τιμές. Οι οικονομικές μας τιμές δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο την ποιότητα των προϊόντων μας.

Έτσι, μπορεί ο καθένας να επιλέξει την πόρτα ασφαλείας που επιθυμεί για το χώρο του στο σχέδιο και τις διαστάσεις που εξυπηρετεί το χώρο του.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να αποπληρωθεί άμεσα το κόστος της πόρτας, παρά τις χαμηλές μας τιμές η εταιρεία μας, προσφέρει ευκολίες πληρωμής για τον καθένα. Για παράδειγμα, μπορείτε να μπείτε σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στις σελίδες μας μπορείτε να βρείτε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας για κάθε χώρο και για κάθε γούστο. Στην καρτέλα μας με τις προσφορές, θα  βρείτε οικονομικές πόρτες ασφαλείας σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Σε περίπτωση που καμία από αυτές δε σας ικανοποιεί για το χώρο σας, ζητήστε προσφορά με τα δικά σας κριτήρια και προμηθευτείτε πόρτες ασφαλείας, όπως τις ονειρευτήκατε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button