αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας

Υπάρχουν αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας;

Οι αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας υπάρχουν αρκεί πάντα να κάνουμε τη σωστή επιλογή σε τεχνολογία κλειδαριάς και των υλικών που την απαρτίζουν.

Αυτές οι κλειδαριές είναι οι νέου τύπου κυλίνδρου, γραναζωτές με διπλό καταπέλτη, προστατευτικό defender αφαλού και κύλινδρο πολύπλοκο με συστήματα ασφαλείας class 6.

Αναρωτιέστε λοιπόν αν υπάρχουν αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας που δεν μπορούν να παραβιαστούν; Αναζητάτε μια κλειδαριά για την πόρτα ασφαλείας σας που να προσφέρει ασφάλεια, αλλά σας ανησυχεί το… “Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει;”

Τι καθιστά μια κλειδαριά αδιάρρηκτη;

Αυτό που καθιστά μια κλειδαριά αδιάρρηκτη είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να παραβιαστεί. Ένας διαρρήκτης δεν θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει μια κλειδαριά που ανοίγει σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και αθόρυβα.

Απεναντίας, οι αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας χρειάζονται πολύ χρόνο για να παραβιαστούν και φυσικά θα χρειαστούν βαριά εργαλεία που συνήθως λειτουργούν με ρεύμα (π.χ τροχός) και κάνουν πολύ θόρυβο.

Οι διαρρήκτες δεν θέλουν να γίνουν αντιληπτοί, και πάντα διαλέγουν τις πόρτες που θα παραβιάσουν, ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας. Άρα καταλαβαίνετε ότι δεν θα προσεγγίσουν ποτέ μια πραγματικά καλή κλειδαριά.

Δείτε επίσης ΔΙΓΛΩΣΣΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ – ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΜΑΣ

Το επίπεδο ασφάλειας που θα έχει η κλειδαριά που θα επιλέξετε είναι το στοιχείο που θα καθορίσει αν ο διαρρήκτης θα εισβάλει ή όχι στον χώρο σας.

Η Alfino Door μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας για τις πόρτες ασφαλείας σας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε κλειδαριές που καλύπτουν τις ανάγκες σας, τόσο σε επίπεδο ασφάλειας, όσο και στη σχέση τιμής.

Ποια μάρκα κλειδαριών πόρτας είναι η καλύτερη;

Στο κατάστημα μας θα βρείτε αδιάρρηκτες νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας των πιο γνωστών οίκων Potent, Dierre, Mottura, Tesio, Mult-T-Lock Securemme, Cisa, Iseo, Gardesa, Viper, DiBi, Atra. 

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αδιάρρηκτων κλειδαριών στις πόρτες ασφαλείας;

Εμπιστευθείτε μας στην κλειδαριά ασφαλείας με την οποία θα αναβαθμίσετε την πόρτα ασφαλείας σας, καθώς είναι το πιο σημαντικό σημείο της, όμως ταυτόχρονα και το πιο ευάλωτο αν δεν βρείτε το σωστό προϊόν!

Διαθέτουμε αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς με κύλινδρο (2 χρόνια γραπτή εγγύηση) για αντικατάσταση κλειδαριών παλιού τύπου σε πόρτες ασφαλείας.

 • Σύστημα προστασίας του κυλίνδρου Defender κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι (ατσαλομαγγάνιο).
 • Περιστρεφόμενη πρόσοψη Defender για αντί-διατρητική προστασία κυλίνδρου.
 • Επιπλέον πλάκα ατσαλομαγγανίου στο εσωτερικό της κλειδαριάς.
 • Διπλό δίχτυ προστασίας αφαλού σε σχήμα Π, όπου πέρα από το defender ο αφαλός προστατεύεται και από την ίδια την κλειδαριά.
 • Κλείδωμα και της γλώσσας όταν κλειδώνουμε την πόρτα και όχι μόνο των πίρων – εκτροπέων.
 • Γρανάζι για καλύτερη και πιο αθόρυβη λειτουργία.
 • Διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System για όλες τις κλειδαριες ασφαλειας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους (καταπέλτης), το οποίο μπλοκάρει τους εκτροπείς – πίρους και η πόρτα δεν ξεκλειδώνει. Μπλοκάρισμα και αφαλού σε περίπτωση επέμβασης από διαρρήκτη.
 • Κάθε κλειδαριά ασφαλείας συνοδεύεται από αφαλό – κύλινδρο με πέντε ή τέσσερα κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση όμως, από τη στιγμή που οι νέες κλειδαριές λειτουργούν με αφαλό έχετε τη δυνατότητα οποιασδήποτε επιλογής σε μάρκα, ποιότητα και τιμή.
 • Κύλινδροι με 8, 12 και 15 κωδικούς – μπίλιες. Κλειδιά ελεγχόμενης παραγωγής / μη αντιγράψιμα.
 • Σύστημα κατά του σπασίματος Snap Resistant (κάποιες εταιρείες κατασκευής το ονομάζουν διαφορετικά) σε ορισμένες επιλογές κυλίνδρων. Είναι επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού και καθόλο το μήκος του σε σχήμα U, όπου προσφέρει τεράστια αντίσταση και προστασία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σπάσει.
 • Ειδική προστασία κυλίνδρων κατά του χτυπήματος anti-bumping και κατά του τρυπήματος anti-drilling. Στην ουσία είναι ατσάλινες μπάρες που βρίσκονται με κάθετη κατανομή στο εσωτερικό μέρος του αφαλού.
 • Σύστημα προστασίας anti picking που δρα κατά της εύρεσης του κωδικού του κλειδιού.
 • Σύστημα break secure για ορισμένους κυλίνδρους όπου σπάνε σε προεπιλεγμένα σημεία σε προσπάθεια παραβίασης. Το σύστημα του σπασίματος βρίσκεται και στις δύο πλευρές του και ο κύλινδρος συνεχίζει να λειτουργεί για τον κάτοχο του και μετά το σπάσιμο, εκτός και αν έχει καταστραφεί περαιτέρω.
 • Η Alfino Door αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τις παλιές κλειδαριές χρηματοκιβωτίου με μακρύ κλειδί, σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που είναι ήδη τοποθετημένες.
 • Πιο συγκεκριμένα αντικαθιστούμε τις παλιές κλειδαριές ασφαλείας Atra της Dierre, τις κλειδαριές ασφαλείας σε πόρτες που έχουν τοποθετηθεί από την εταιρεία Protectaτις κλειδαριές ασφαλείας CisaMottura, Potent, Securemme, Tesio, με κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας, πιστοποιημένες και με εγγυημένη εργασία από εξειδικευμένο συνεργείο.
 • Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί κλειδαριές, αφαλούς και αξεσουάρ τα οποία είναι εισαγωγής, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες και δεν εμπορεύεται προϊόντα ιμιτασιόν ή επισκευασμένα.
 • Επίσης τα μοντέλα της κλειδαριάς με τα οποία αντικαθιστούμε τις παλαιές (Securemme, Cisa, Dierre, κ.α.) είναι αυτά που προτείνει ο εκάστοτε κατασκευαστής και το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα, χωρίς να απαιτούνται μετατροπές και τροποποιήσεις, οι οποίες ουσιαστικά καταστρέφουν λειτουργικά την πόρτα σας.
 • Μετά την τοποθέτηση της νέας απαραβίαστης κλειδαριάς, σας παραδίδουμε και την εγγύηση καλής λειτουργίας της.
 • Τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας Αθήνα και πέριξ (όλο τον νομό Αττικής).
 • Αποστολές κλειδαριών σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ DIERRE

Πόσο σημαντική είναι μια καλή κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας;

Είναι το σημαντικότερο. Καλή κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας σημαίνει πόρτα απαραβίαστη. Κάντε έρευνα αγοράς και εμπιστευθείτε σοβαρά καταστήματα που είναι χρόνια στο χώρο. Επιλέξτε κύλινδρο ανώτερης ποιότητας χωρίς να σκεφτείτε το επιπλέον κόστος. Με το πέρασμα των χρόνων θα γίνει απόσβεση.

αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας
Αδιάρρηκτες κλειδαριές ασφαλείας

 

Δείτε επίσης ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης – πόρτες ασφαλείας Alfino Door:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού
Shares
Call Now Button