ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SECUREMME

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SECUREMME

Οι παλιές κλειδαριές ασφαλείας χρηματοκιβωτίου Securemme χρήζουν άμεσης αναβάθμισης και αντικατάστασης με νέες κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου.

Ο λόγος φυσικά είναι ότι παραβιάζονται εύκολα, γρήγορα και αθόρυβα.

Κατάλληλη για αντικατάσταση της παλιάς κλειδαριάς Securemme είναι η κλειδαριά ασφαλείας κυλίνδρου Iseo καθώς και η κλειδαριά ασφαλείας κυλίνδρου Mul-t-lock.

  • Σύστημα προστασίας του κυλίνδρου Defender κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι (ατσαλομαγγάνιο).
  • Περιστρεφόμενη πρόσοψη Defender για αντί-διατρητική προστασία κυλίνδρου.
  • Διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους (καταπέλτης), το οποίο μπλοκάρει τους εκτροπείς – πίρους και η πόρτα δεν ξεκλειδώνει. Η κλειδαριά μπλοκάρει πριν καν ο κλέφτης φτάσει στον κύλινδρο, όπου πλέον μπορεί να είναι αργά.
  • Κάθε κλειδαριά ασφαλείας συνοδεύεται από αφαλό – κύλινδρο με πέντε ή τέσσερα κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση όμως, από τη στιγμή που οι νέες κλειδαριές λειτουργούν με αφαλό έχετε τη δυνατότητα οποιασδήποτε επιλογής σε μάρκα, ποιότητα και τιμή.
  • Κύλινδροι με 8, 12 και 15 κωδικούς – μπίλιες. Κλειδιά ελεγχόμενης παραγωγής / μη αντιγράψιμα.
  • Σύστημα κατά του σπασίματος Snap Resistant (κάποιες εταιρείες κατασκευής το ονομάζουν διαφορετικά) σε ορισμένες επιλογές κυλίνδρων αφού διαθέτουν επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού. Έτσι υπάρχει αντίσταση και μειώνεται η πιθανότητα σπασίματος.
  • Ειδική προστασία κυλίνδρων κατά του χτυπήματος anti-bumping και κατά του τρυπήματος anti-drilling. Στην ουσία είναι ατσάλινες μπάρες που βρίσκονται με κάθετη κατανομή στο εσωτερικό μέρος του αφαλού.
  • Σύστημα break secure για ορισμένους κυλίνδρους όπου σπάνε σε προεπιλεγμένα σημεία σε προσπάθεια παραβίασης. Το σύστημα του σπασίματος βρίσκεται και στις δύο πλευρές του και ο κύλινδρος συνεχίζει να λειτουργεί για τον κάτοχο του και μετά το σπάσιμο, εκτός και αν έχει καταστραφεί περαιτέρω.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ALFINO DOOR ΓΙΑ ΕΜΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Alfino Door διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας με κύλινδρο (5 χρόνια γραπτή εγγύηση) για αντικατάσταση παλαιών κλειδαριών. Η ασφάλεια του χώρου μας θα πρέπει να είναι βασικό μας μέλημα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε για περιπτώσεις διάρρηξης.

Στην Αlfino Door αντικαθιστούμε παλαιού τύπου κλειδαριές Securemme με νέας γενιάς κλειδαριές ασφαλείας οι οποίες είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες, λειτουργικές και ασφαλής. Επισκεφθείτε το χώρο μας για να ενημερωθείτε από κοντά για πόρτες ασφαλείαςπόρτες πυρασφάλειας καθώς για τις προσφορές πορτών ασφαλείας που πραγματοποιεί η εταιρεία μας ανά διαστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Μενού
Shares
Call Now Button